w3Media B.V.

w3Media B.V.



Ervaringen van klanten met w3Media B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%16016
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%16016
Kwaliteit van de diensten
100%16016
De (telefonische) support
100%16016
De prijs/kwaliteit verhouding
100%15015
Totale waardering van de ISP
100%16016
Tevreden klanten (>75% positief)
100%16016

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met w3Media B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van w3Media B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 16 ervaringen met w3Media B.V.


Non-profit

Ervaring met webhosting van w3Media B.V.

Geplaatst op 10/01/2014 (22688)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede ervaring met dit bedrijf, altijd zeer behulpzaam en helpen waar het kan zo snel mogelijk.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van w3Media B.V.

Geplaatst op 25/05/2012 (18021)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    NL Tuning
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.pilotxenonkit.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • w3Media B.V. heeft voor ons onder andere een jaar geleden iDEAL geïntegreerd in één van onze webshops. Daarbij heb ik om te beginnen zeer prettig telefonisch contact met w3Media gehad. Ik werd te woord gestaan door Desmond (goede kerel) en het viel mij vooral op dat de communicatie erg duidelijk verliep. Hij vertaalde snel mijn wensen naar een gericht actieplan. En ook niet geheel onbelangrijk, de prijs was zeer betaalbaar.

    Ik vind het als ondernemer fijn als er duidelijke afspraken gemaakt worden en ik een stukje zorgen uit handen kan geven. Ik moet hierbij het gevoel hebben dat het goed zit. Nou en dat zat het! Een programmeur van w3Media (Jens) heeft ervoor gezorgd dat de integratie van iDEAL snel en soepel is verlopen. Een jaar later (op het moment dat ik dit schrijf) heeft w3Media me nogmaals zeer vakkundig met een update van iDEAL.

    Kortom, een dikke 10 voor w3Media en ik zal in de toekomst zeker van hun diensten gebruik blijven maken. Ik kan deze partij van harte aanraden!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van w3Media B.V.

Geplaatst op 15/10/2010 (13560)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    ed***n@vleesbewerkingvanderpijl.nl
  • Website

    www.vleesbewerkingvanderpijl.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn ervaring met W3 media is dat ik maar hoef te belen en de problemen zijn in mum van tijd opgelost. Kan zeg maar bijna 24 uur per dag een beroep op ze doen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van w3Media B.V.

Geplaatst op 14/10/2010 (13558)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    dhmedia
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.dhmedia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden over de diensten die ik afneem bij w3media, op het moment zijn ze druk bezig met een nieuwe site die ik snel online wil hebben maar wederom is alles weer vlekkeloos verlopen.
    Ik wordt altijd geinformeerd over veranderingen etc wat ik belangrijk vind. Hosting ook prima, ik betaal niet teveel, site's zijn altijd online en als er wel iets is dan is het meestal al snel weer opgelost.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van w3Media B.V.

Geplaatst op 21/02/2010 (12226)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    EvulonMedia
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@evulonmedia.nl
  • Website

    www.evulonmedia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is een geschikt bedrijf voor je webhosting en server verhuur. Ben al een hele tijd aangesloten bij dit bedrijf en heb tot op heden nog geen enkel probleem met de diensten gehad. Ook de service is erg goed, zeer hulpvaardig mag ik wel zeggen.

    Kortom, ik ben zeer tevreden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van w3Media B.V.

Geplaatst op 14/02/2010 (12181)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Evulon Media
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@basing.org
  • Website

    www.evulonmedia.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • dit is in 1 woord super hosting


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van w3Media B.V.

Geplaatst op 21/07/2009 (11046)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    HeerlijkDuurzaam.nl
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    ij***e@heerlijkduurzaam.nl
  • Website

    http://www.heerlijkduurzaam.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • HeerlijkDuurzaam.nl heeft voor w3Media gekozen vanwege de beslissing om Magento te gebruiken als basis voor een nieuwe webwinkel. De ISP waar ik normaliter gebruik van maak (voor o.a. Joomla sites) bleek daar onvoldoende kennis van te hebben (en ook niet te willen opdoen). Na enig onderzoek bleek w3Media wel verstand van Magento te hebben (o.a. voor wat betreft de server-instellingen), en ook voor wat betreft de vereiste performance ben ik tot op heden erg tevreden.

    Het allerbelangrijkste vind ik echter de reactiesnelheid bij vragen en problemen en de persoonlijke benadering, zonder alle bureaucratische rompslomp die je bij sommige andere, grotere providers wel eens meemaakt. w3Media snapt de belangen van de klant! Ik hoop en wens w3Media van harte toe dat zij dit kunnen behouden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van w3Media B.V.

Geplaatst op 26/01/2009 (10082)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.logomattenshop.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Eind vorig jaar overgestapt van amerikaanse hosting naar nederlandse hosting. Snelheid is natuurlijk stukken beter.

    Voordat ik overgestapt ben toch wat vragen gehad. Deze werden snel en vakkundig beantwoord. Had nog wat problemen met instellingen en ook daar had ik snel een oplossing voor. Zelfs in de avonduren en in het weekend kreeg ik snel antwoord.

    Heb oa. voor w3hosting gekozen omdat ze niet te klein en niet te groot zijn. Doordat ze toch aardig wat servers hosten hebben ze voldoende ervaring om je kundig te helpen en ze zijn gelukkig niet te groot zodat je toch een persoonlijk contact hebt.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van w3Media B.V.

Geplaatst op 24/01/2009 (10079)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    lcddealer.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Via een forum kwam ik in contact met dit bedrijf. In verband met specifieke wensen op de server (in verband met mijn e-commerce pakket) kwam ik via een forum in contact met deze mannen. Laat op de avond werd nog gereageerd op e-mail en zelfs die avond werd een account al aangemaakt. Na enkele tests van mijn zijde en een groot aantal artikelen toegevoegd te hebben was het tijd om domeinnamen te registreren en de juiste richting in te wijzen. Ook hier werd snel op gereageerd en vakkundig werd ik geholpen. Aangezien wij enkel verstand hebben van verkopen en niet van servertechniek hebben wij aan w3hosting een betrouwbare partner gevonden. Voor onze expansie is en blijft w3hosting onze partner voor in de toekomst.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met van w3Media B.V.

Geplaatst op 06/11/2008 (9710)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is een geschikt bedrijf voor je webhosting en server verhuur. Ben al een hele tijd aangesloten bij dit bedrijf en heb tot op heden nog geen enkel probleem met de diensten gehad. Ook de service is erg goed, zeer hulpvaardig mag ik wel zeggen.

    Kortom, ik ben zeer tevreden.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 16 ervaringen met w3Media B.V.





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.