Webcreating IT Services



Ervaringen van klanten met Webcreating IT Services

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
31%235
Afhandeling van opzeggingen
0%033
Beschikbaarheid van de diensten
0%033
Kwaliteit van de diensten
0%066
De (telefonische) support
0%066
De prijs/kwaliteit verhouding
0%066
Totale waardering van de ISP
0%066
Tevreden klanten (>75% positief)
0%066
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%022
Afhandeling van opzeggingen
0%022
Beschikbaarheid van de diensten
0%011
Kwaliteit van de diensten
0%022
De (telefonische) support
0%022
De prijs/kwaliteit verhouding
0%022
Totale waardering van de ISP
0%022
Tevreden klanten (>75% positief)
0%022
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%336
Afhandeling van opzeggingen
0%044
Beschikbaarheid van de diensten
0%033
Kwaliteit van de diensten
0%066
De (telefonische) support
0%066
De prijs/kwaliteit verhouding
0%066
Totale waardering van de ISP
0%077
Tevreden klanten (>75% positief)
0%077

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Webcreating IT Services nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Webcreating IT Services (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 7 van de totaal 7 ervaringen met Webcreating IT Services

Consument

Ervaring met domeinnaam van Webcreating IT Services

Geplaatst op 19/05/2017 (29204)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://webketje.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geen of gebrekkige telefonische support, verouderd hosting paneel, automatisch offline halen van een website zelfs bij tijdige betaling van de facturen. Ronduit af te raden


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Webcreating IT Services

Geplaatst op 12/05/2017 (29182)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    anne***ers@telenet.be
  • Website

    annemiecvo.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: volgens de voorwaarden wordt er een maand op voor de vervaldag een mail gestuurd met de mogelijkheid op te zeggen - gebeurt niet - wel onmiddellijk een factuur
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • slechte service - houden zich niet aan de voorwaarden bij het afsluiten van het contract.
    best niet mee in zee gaan


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Webcreating IT Services

Geplaatst op 02/02/2016 (26720)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.mixette.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een vps gehuurd met onderhoud en monitoring inbegrepen. Het bedrijf adverteert met 24/24u support maar ik heb NOOIT iemand telefonisch kunnen bereiken na de kantooruren. Er wordt gewerkt met "whitelisting" en hoewel ik een service contract had en men beweerde dat mijn telefoonnummer whitelisted was kon ik hen niet bellen.

    Enkel weken geleden ging mijn vps volledig de mist in. Vanaf 31 december 2015 tot 16 januari 2016 werkte niets naar behoren. De load was zo hoog dat alles een time-out veroorzaakte. De support reageerde veel te traag en hield mij een week aan het lijntje door te zeggen dat de hoge load mijn eigen schuld was (malware, dddosattack op mijn websites). Dit was niet waar. De vps lag verschillende keren een hele tijd volledig plat (geen externe reboot mogelijk). Uiteindelijk bleek er een harddisk kapot te zijn. Pas na ong. 2 weken problemen werd de harddisk vervangen.

    Ik heb geen enkele compensatie gekregen voor de gelede schade (voor mezelf en mijn klanten) en moest zelfs betalen voor de maand hosting waarin mijn vps niet beschikbaar was. Ook voor de maand nadien waarin ik noodgedwongen al verhuisd was naar een andere host heb ik niets teruggekregen. Een absolute ramp. Zeker af te raden!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Webcreating IT Services

Geplaatst op 25/01/2016 (26670)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    niemandslandonair.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: De webruimte was na betaling snel online.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Erg trage hosting, ik had het gevoel dat de servers ondergedimensioneerd waren.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Opmerkingen of suggesties via email bleven onbeantwoord, ook na friendly reminders.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Voor minder geld, heb je snellere servers en waarschijnlijk ook een betere service.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na enkele jaren klant te zijn geweest, heb ik de diensten bij Webcreating opgezegd. Geen flexibiliteit naar service toe, meer zelfs, vragen bleven onbeantwoord. Ik heb de hosting zelf ook als erg traag ervaren. Er is beter voor veel minder geld!


0 100 14.29


ZZP

Ervaring met webhosting van Webcreating IT Services

Geplaatst op 06/11/2015 (26313)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Raceline
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    raceline.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Men was zeer onbeleefd bij de storingsdienst en klantenservice, telefonisch werd er zelfs soms gewoon afgelegd!
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ze zijn klantonvriendelijk, hun servers zijn niet stabiel waardoor mijn website met regelmaat offline was. Ook was mijn website tergend traag, ik zat op een shared server wat daar wel invloed op heeft maar als je iets aanklikt en gemiddeld 5-10 sec moet wachten tot er iets gebeurd is niet normaal. Volgens hen lag het probleem niet bij hun server. Toen ik ben overgeschakeld naar een andere webhost was het probleem verdwenen (en zit nu nog steeds op een shared server).


0 100 14.29


Consument

Ervaring met virtual private server van Webcreating IT Services

Geplaatst op 11/07/2014 (23804)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    tv***ket@hotmail.be
  • Website

    http://tvpoket.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ik heb een vps besteld niet krijgen ben 20 euro arme geworden aub ga niet in zee met deze webhosting


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Webcreating IT Services

Geplaatst op 30/05/2013 (20800)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    toml***ert@gmail.com
  • Website

    www.apparody.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Lees de kleine lettertjes uit het contract, want je wordt gepakt door hun als ze een kans zien. Ik moet betalen voor een jaar extra service omdat ik 9 dagen te laat annuleerde. Ik zie niks van de service omdat het nu dus geannuleerd is, maar ik moet wel betalen. Nog nooit meegemaakt.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Lees de kleine lettertjes uit het contract, want je wordt gepakt door hun als ze een kans zien.
    Ik moet betalen voor een jaar extra service omdat ik 9 dagen te laat annuleerde.
    Ik zie niks van de service omdat het nu dus geannuleerd is, maar ik moet wel betalen.
    Nog nooit meegemaakt.


0 100 20.00


Ervaringen 1 - 7 van de totaal 7 ervaringen met Webcreating IT Services


  • Webcreating IT Services

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    19-05-2017
  • Opgericht

    11-03-1998
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    6
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    5 uit 100
  • Aantal ervaringen

    7
  • Deel uw ervaring met Webcreating IT Services
  • Website van Webcreating IT Services



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.