WebReus



Ervaringen van klanten met WebReus

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
63%426
Afhandeling van opzeggingen
0%022
Beschikbaarheid van de diensten
54%235
Kwaliteit van de diensten
57%336
De (telefonische) support
50%246
De prijs/kwaliteit verhouding
57%336
Totale waardering van de ISP
57%336
Tevreden klanten (>75% positief)
57%336
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
67%213
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
67%213
Kwaliteit van de diensten
67%213
De (telefonische) support
67%213
De prijs/kwaliteit verhouding
67%213
Totale waardering van de ISP
67%213
Tevreden klanten (>75% positief)
67%213
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
88%44650
Afhandeling van opzeggingen
48%111223
Beschikbaarheid van de diensten
52%242347
Kwaliteit van de diensten
54%272350
De (telefonische) support
37%162844
De prijs/kwaliteit verhouding
54%252247
Totale waardering van de ISP
42%223153
Tevreden klanten (>75% positief)
42%223153

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met WebReus nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van WebReus (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 53 ervaringen met WebReus


Consument

Ervaring met webhosting van WebReus

Geplaatst op 13/11/2019 (82764)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.kokke.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zéér scherpe prijzen voor zowel domeinen als hosting.
    Goede ervaringen met support, vlotte en professionele afhandeling van melding.

    Als ik sommige (matige/slechte) reviews over webreus.nl lees, krijg ik wel het idee dat men voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten of dat de klant zelf een zeer matige kennis heeft van hoe eea. wat betreft hosting werkt en hier vervolgens de schuld bij Webreus neerlegt... jammer.

    Wat mij betreft zeker de moeite waard. En nee, ik ben op geen enkele manier gelieerd aan Webreus :-)


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van WebReus

Geplaatst op 05/11/2019 (82743)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Galerie-atelier De Linden
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.ad-hoogendijk.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goedkoop met redelijke mogelijkheden en service.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van WebReus

Geplaatst op 18/06/2019 (82463)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Online Marketing Agency
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://onlinemarketingagency.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Verschrikkelijk slechte ervaring met Webreus. Reageren niet of doen er een week over. Luisteren niet, lezen niet... Komen nooit met oplossingen. Herhalen zichzelf alleen maar. Ben nu 3 weken bezig met het verhuizen van 2 domeinen en 2 websites.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebReus

Geplaatst op 31/05/2018 (81593)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Fleekyladiez
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Op mijn opzegging word gewoon niet gereageerd, meerdere malen gedaan, mails gestuurd, telefoonnummer is er voor de schijn. Ze sturen bijna 2 maanden na mijn opzegging een factuur voor een nieuw jaar!! Wat een flutbedrinf in mijn ogen zeg, ik raad ze niemand aan, zit nu bij een betere en daar blijf ik. Bovendien helpen ze je nergens mee en een reactie is zeldzaam geloof ik als ik de EERLIJKE ONAFHANKELIJKE review lees!
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op mijn opzegging word gewoon niet gereageerd, meerdere malen gedaan, mails gestuurd, telefoonnummer is er voor de schijn. Ze sturen bijna 2 maanden na mijn opzegging een factuur voor een nieuw jaar!! Wat een flutbedrinf in mijn ogen zeg, ik raad ze niemand aan, zit nu bij een betere en daar blijf ik. Bovendien helpen ze je nergens mee en een reactie is zeldzaam geloof ik als ik de EERLIJKE ONAFHANKELIJKE review lees!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebReus

Geplaatst op 16/01/2017 (28597)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    meerdere websites
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: De door mij gehoste sites zijn regelmatig onbereikbaar voor bezoekers. Storingen vinden op willekeurige momenten plaats en er komt geen reactie van het hostingbedrijf (excuses?).
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Als (als!) de site on-line is, werkt deze goed; met het verzorgen van de mail is dit totaal anders. Mailforms werken soms niet en ook het verzenden van mail via SMTP is soms (zoals vandaag) onmogelijk of gaat zeer traag. Eventuele vragen (of klachten) hierover worden afgedaan door het probleem elders te deponeren.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: De communicatie is eenzijdig, het lijkt of er niet goed wordt gelezen als er een probleem wordt gemeld. Problemen wordt genegeerd, ontkend of in de schoenen van anderen geschoven. In een enkel geval werd er een oplossing geboden die vervolgens een nieuw (ander) probleem veroorzaakte. Dat nieuwe probleem werd vervolgens weer ontkend.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: De prijs voor een eenvoudig pakket is de prijs prima, maar zodra extra functies nodig zijn moet er meer voor worden betaald. In dat geval is de prijs-kwaliteit verhouding bar slecht.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Eerdere ervaringen waren niet positief, maar nadat er een upgrade van het serverpark bij webreus had plaatsgevonden en er een kwantitatief goed aanbod werd geleverd heb ik wederom een nieuwe site gehost. Helaas blijkt deze net zo onbetrouwbaar als in het verleden.


0 100 12.50


Non-profit

Ervaring met webhosting van WebReus

Geplaatst op 20/11/2016 (28292)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: De snelheid kan beter, maar iedereen weet dat je niet alles kan hebben voor de laagste prijs, dus dat is acceptabel.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Telefonisch niet bereikbaar bij storingen, antwoord per mail pas na afhandeling probleem.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Is goed, voor de prijs kun je geen topservers en snelheid verwachten, alles functioneert prima, er zijn wel eens storingen maar gemiddeld weinig uitval. Natuurlijk is het zeer frustrerend als een service niet werkt en duurt wachten altijd lang, maar tot 2 jaar terug had ik 100% uptime bij webreus. Afgelopen 2 jaar zit ik aan de 93% uptime door een paar grote storingen, wie daar de schuldige van is laten we maar in het midden, dit is wel erg veel downtime, en heel vaak last van trage website's. Ondertussen zijn ze bij webreus druk aan het migreren, dus ik ga er vanuit dat alles binnenkort flitsend werkt.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zou webreus niet aanbevelen bij vrienden of familie. Dit omdat er zodra er dan een storing is ze mij gaan bellen om te vragen dit op te lossen in plaats van webreus.
    Verder wacht ik de migratie af en geef webreus het voordeel van de twijfel.


0 100 85.71


ZZP

Ervaring met webhosting van WebReus

Geplaatst op 29/08/2016 (27887)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Administratiekantoor Dave Heijmans
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.daveheijmans.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ze reageren gewoon niet, totdat ik via een omweg het domein heb kunnen verhuizen krijg je ineens een zeer korte reactie, zonder verdere informatie en nog geen excuses voor hun grove fout.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Zeer en zeer slecht. Ze hebben handmatig de domeinnaam doorgevoerd (doen ze altijd) en zeggen dan tegen EURid dat ze er niet waren. Verschillende e-mails (telefoon is geen geldig nummer, want je hoort elke keer dat alle medewerkers in gesprek zijn, valt wel heel erg op, is gewoon een nummer met antwoordservice) gestuurd, maar pas als je via een omweg eindelijk aan de verhuiscode bent gekomen gaan ze pas een korte reactie sturen, maar bevat geen informatie over hoe het kan dat de gegevens op een geheel ander bedrijf en adres worden geregistreerd en excuses voor hun grove fout.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hoe groot is de kans dat u WebReus zou aanraden aan vrienden, familie of collega’s? Een dikke vette 0 en ik hoop ook dat andere medebezoekers van ISPgids.com wel 3x nadenken voordat ze met dit bedrijf in zee gaan, maar ik zie dat bijna alle ervaringen negatief zijn. De domeinnaam hadden ze volledig op een ander bedrijf en adresgegevens, e-mailadres en telnr gezet. Ik kon dus ook geen account aanmaken bij EURid om zelf achter de verhuiscode te komen. Pas nadat ik via dit bedrijf toch een account kon maken om achter de verhuiscode te komen (want wil uiteraard direct verdwijnen bij dit bedrijf) en eindelijk veilig het domein kon verhuizen kreeg ik een korte reactie, namelijk "De gegevens zijn nu goed ingesteld.". Als het bedrijf waar het op geregistreerd stond wist dat mijn domeinnaam op hun naam stond, hadden ze er vandoor kunnen gaan met mijn domeinnaam. Maar de informatie hoe het kan dat zij de domein op een andere houder hebben gezet en excuses, nee die krijg je niet. Nou zij krijgen mijn geld niet, dat weten ze bij deze ook. De domeinnaam is gelukkig verhuist, maar echt, zoek verder mensen, want pas als je geen klant meer bent krijg je reactie, ze kunnen je domeinnaam zomaar op een ander persoon/bedrijf zetten, etc.

    Nou als er een storing zou zijn en ik ook zolang op een reactie moest wachten, had ik toch als ondernemer een probleem. Misschien voor de consument is Webreus een alternatief, maar voor zakelijke gebruikers zeg ik, kijk echt verder naar een andere provider, pas dan is uw domeinnaam, website, etc. veilig.


0 100 44.44


Consument

Ervaring met webhosting van WebReus

Geplaatst op 10/06/2016 (27545)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    pa9x.suijs.info
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden

0 100 33.33


ZZP

Ervaring met webhosting van WebReus

Geplaatst op 29/04/2016 (27239)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    o.a. seagulladvies.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Domeinnamen gaat automatisch, de resellerpakketten moeten klaarblijkelijk schriftelijk worden opgezegd.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Geen reacties op vragen of ondervonden problemen via email
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Jarenlang een tiental domeinen bij wegreus gehost m.b.v. resellerpakketten, die zij aanbieden. Het laatste half jaar een aantal storingen gehad waaronder de verbinding met sendcloud, traagheid van websites, onvolledige backups, enz. Op mails werd in het verleden nog wel gereageerd, maar de laatste maanden totaal niet meer. Voor mij reden om mijn cruciale websites naar elders te verhuizen. Dat is deze week afgerond en wat blijkt de verbinding met sendcloud werkt daar wel. Heeft alles te maken met verouderde php-versie , klantomgeving,enz. bij webreus.


0 100 22.22


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van WebReus

Geplaatst op 19/02/2016 (26837)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    sitl-ict.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Antwoorden als men deze al krijgt laten dagen op zich wachten. Servers geregeld uit de lucht. Sommige medewerkers zouden vernieuwd moeten worden.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Jaren klant geweest bij de webreus.. Ook in slechtere tijden in het concept blijven geloven.
    Vele van onze klanten naar toe gestuurd.. waarvan nu spijt. :-(
    Hebben het helemaal gehad met webreus.

    Mails worden helemaal niet meer beantwoord.
    Service? dat woord is niet bekend bij webreus.
    Kwaliteit? de servers zijn regelmatig uit de lucht.. betekend geen website of verkoop via webshop. geen mail.
    Bereikbaarheid bedrijf? Nee dus.
    Meedenkende medewerkers? nee dus.

    Inmiddels bij een andere ISP perfect en geweldig geholpen. Het kan dus wel.. als er maar een wil is.


0 100 14.29


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 53 ervaringen met WebReus





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.