WebRuimteHosting

WebRuimteHosting



Ervaringen van klanten met WebRuimteHosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%33134
Afhandeling van opzeggingen
90%10111
Beschikbaarheid van de diensten
100%34034
Kwaliteit van de diensten
100%34034
De (telefonische) support
100%34034
De prijs/kwaliteit verhouding
100%33033
Totale waardering van de ISP
97%33134
Tevreden klanten (>75% positief)
97%33134
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%1904194
Afhandeling van opzeggingen
92%54559
Beschikbaarheid van de diensten
97%1916197
Kwaliteit van de diensten
97%1886194
De (telefonische) support
98%1875192
De prijs/kwaliteit verhouding
98%1884192
Totale waardering van de ISP
97%1937200
Tevreden klanten (>75% positief)
97%1937200

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met WebRuimteHosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van WebRuimteHosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 200 ervaringen met WebRuimteHosting


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 14/03/2020 (82943)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    sitetalk.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben inmiddels al sinds 2015 klant bij WebRuimteHosting en dat is al 5 jaar een hele goede keuze. De prijzen zijn laag, de service is echt, echt belachelijk goed, de downtime is nul en mijn websites zijn lekker snel. Als je je geld verdient met je website(s) dan zou ik voor WebRuimteHosting kiezen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 10/05/2019 (82401)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Luxylights
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.luxylights.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super! Geweldige ondersteuning, zelfs laat op de avond. Gemakkelijke interface waardoor er zonder veel voorkennis gewerkt kan worden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 05/04/2019 (82343)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    interrens
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://interrens.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De support is echt fantastisch tot nu toe! Korte lijnen, en niet van die callcenter antwoorden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 01/04/2019 (82331)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Noptotchworks
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://noptotchworks.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden over Webruimtehosting. Een van de weinige partijen waar je Hosting krijgt zoals het bedoelt is; een DirectAdmin pakket waar je ALLES beheert. Niet zoals de concurrenten waar je je email diensten via het gebruikerspaneel regelt en de andere helft van je hosting opties via DirectAdmin. Zeer goede communicatie met de eigenaar, altijd bereikbaar, zelfs op zondag in de late avonduren krijg je nog reactie van de technische support. EEN DIKKE AANRADER! ZOEK NIET VERDER!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 12/03/2019 (82282)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Creative Connect
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.creativeconnect.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al jaren ben ik klant van WebruimteHosting.
    Zeer voordelige prijzen hebben me toen ter tijd voor deze partij doen besluiten, maar na de ervaring met de goede kwaliteit in combinatie met zeer snelle (zelfs 's avonds en in het weekend) ondersteuning zal ik nog lang klant blijven!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 10/03/2019 (82279)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    RecordFactory
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://onemoroccanboy.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden met WebRuimteHosting! Mijn sites zijn altijd online met top kwaliteit ondersteuning en toepassingen
    Zelfs op Zondag werd een situatie verholpen in nog geen 10 minuten, dat is echt klasse ondersteuning.
    Zeker een aanrader!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 07/03/2019 (82268)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.blauwdruk.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede kwaliteit/prijsverhouding
    Uitermate prettige en snelle klantenservice
    Bijzonder hulpvaardige mensen


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 07/03/2019 (82266)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd fijn geholpen door Webruimtehosting. Aan mijn emailadressen bij hun ondergebracht had ik een heel net vertakkingen naar accounts en websites van mijzelf ondergebracht. Opeens na al die jaren van goede ervaringen, bleek ik mijn eigen account niet meer te kunnen benaderen. Wat bleek. mijn domeinnaam was veranderd, (zonder overleg) zodat ook mijn emailadressen niet meer werkte. Ik natuurlijk geergerd en in paniek. Heeft hij het weer 1 of 2 maanden teruggezet, zodat ik alles kon aanpassen. Daarweer oneindig druk mee geweest. Uiteindelijk bleek het allemaal niet nodig geweest te zijn geloof ik, en kon ik toch het oude internet adres behouden. Ik was er helemaal klaar mee. Ook uiterst verbaasd over zoveel onzorgvuldigheid. Schijnbaar was ik als kleine klant niet interessant? Het probleem is dat ik zelf nu de consequenties nog merk, omdat ik oude ingangen van websites, die via emailadressen van webruimtehosting liepen, en die ik vergeten was aan te passen, niet meer binnen kan. Slechte ervaring dus. Het staat haaks op de goede service die hij me in al die jaren verleend heeft vlak vanaf dat hij met zijn bedrijfje gestart was.


0 100 37.50


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van WebRuimteHosting

Geplaatst op 25/01/2019 (82159)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.peterbroersen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Supersnelle reacties en altijd goede oplossingen. Heerlijk om met zo'n bedrijf zaken te doen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 27/12/2018 (82100)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    dubbeldeal.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na jarenlang klant te zijn geweest bij versio (zeer slecht 400% prijsverhoging zonder bekendmaking, laat & slechte support.), heb ik een overstap gemaakt naar webruimtehosting. Ik was meteen heel blij met de hosting & de snelle (antwoord mail binnen 10sec. meestal), doelgerichte(Ooit gehoord van een webhoster die je helpt met een bug in je script? ik ook niet totdat ik bij wrhg begon.), en vriendelijk support. De prijzen zijn ook super.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 200 ervaringen met WebRuimteHosting





> > > >


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.