WebRuimteHosting

WebRuimteHosting



Ervaringen van klanten met WebRuimteHosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%59059
Afhandeling van opzeggingen
100%18018
Beschikbaarheid van de diensten
100%60060
Kwaliteit van de diensten
100%61061
De (telefonische) support
100%61061
De prijs/kwaliteit verhouding
100%60060
Totale waardering van de ISP
100%62062
Tevreden klanten (>75% positief)
100%62062
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%31031
Afhandeling van opzeggingen
100%808
Beschikbaarheid van de diensten
100%32032
Kwaliteit van de diensten
100%32032
De (telefonische) support
100%32032
De prijs/kwaliteit verhouding
100%32032
Totale waardering van de ISP
100%32032
Tevreden klanten (>75% positief)
100%32032
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%1563159
Afhandeling van opzeggingen
92%43447
Beschikbaarheid van de diensten
97%1566162
Kwaliteit van de diensten
97%1536159
De (telefonische) support
97%1525157
De prijs/kwaliteit verhouding
98%1544158
Totale waardering van de ISP
97%1596165
Tevreden klanten (>75% positief)
97%1596165

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met WebRuimteHosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van WebRuimteHosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 165 ervaringen met WebRuimteHosting


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 22/11/2016 (28299)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Nicto Systems
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ni***o@live.nl
  • Website

    www.nicto.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer plezierig om mee samen te werken!

    Wij zijn een klein bedrijf wat voor onze klanten de webhosting verzorgt.

    Een bedrijf als Webruimtehosting sluit daar perfect op aan.

    Goede prijs/kwaliteit maar vooral een zeer kundig en behulpvaardige helpdesk die op de meest ongemakkelijke tijdstippen gewoon bereikbaar is.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 05/11/2016 (28180)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 03/11/2016 (28185)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    madebyminke
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.madebyminke.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben heel erg blij met de service van webruimte hosting. Wanneer ik een vraag heb, heb ik vrijwel altijd binnen 5 minuten (zo niet 1) een mailtje. Problemen worden heel snel verholpen. Echt een super service!


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 27/10/2016 (28151)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Kadampa Meditatie Centrum
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    kadampa.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zoals hierboven al aangegeven is de helpdesk altijd goed bereikbaar (bij voorkeur doe ik dat per e-mail. Ik heb 4 verschillende domeinen bij Webruimtehosting lopen.) De reactie is altijd snel en to the point.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 14/10/2016 (28094)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zou me geen ander bedrijf kunnen wensen. Ik ben al klant vanaf ongeveer de oprichting van WebRuimteHosting. Heel veel jaren, domeinen en hostingpakketten verder ben ik nog steeds zeer tevreden. De prijzen zijn praktisch niet verhoogd en de service is gewoon uitstekend. Zelfs op feestdagen of laat in de avond wordt er nog binnen een uur gereageerd. Dan heb je echt wat over voor je klanten!! Ik ben en blijf nog een lange tijd klant!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 02/10/2016 (28029)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    booxalive
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.booxalive.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al meer dan 3 jaar levert WebRuimtehosting een uiterst betrouwbare service!
    Ook met probleempjes word je zeer snel geholpen (via de email).
    Het lijkt wel of Hjalmar dag en nacht klaar staat. Het is een heel SAFE gevoel!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 01/10/2016 (28028)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Dierenarts aanHuis Service
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@dierenartsaanhuisservice.nl
  • Website

    dierenartsaanhuisservice.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Super snel
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Webruimtehosting levert een ontzettend snelle, goede, duidelijke en persoonlijke service, ze zijn zeer goed bereikbaar via email, geven direct antwoord, denken met je mee, de facturering is duidelijk en foutloos, echt een aanwinst en en veilig gevoel om zo'n hostingservice achter je bedrijf te hebben staan.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 23/09/2016 (27980)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.pa9x.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben nu een half jaar klant van Webruimtehosting. Ik was weggegaan bij een andere provider omdat de helpdesk daar slecht en langzaam was, de servers traag en de pakketten veel te duur.

    Met Webruimtehosting heb ik alleen maar goede ervaringen. De pakketten bieden waar voor hun geld. Ik heb 3 Wordpress sites en sinds kort ook OwnCloud draaien en enkele domeinnamen. Met het verhuizen van mijn Wordpress sites ben ik goed geholpen. Goed tips gehad.

    De servers zijn snel genoeg. De helpdesk is top, daar kunnen maar weinig ISP's aan tippen. Je wordt uitstekend geholpen, ook in het weekend. Meestal heb je binnen een paar uur al antwoord op je vraag. Ze zijn niet beroerd om je even extra te helpen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 09/08/2016 (27815)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    BBCM bv
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    be***ers@bbcm.nl
  • Website

    www.bbcm.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • WebruimteHosting [ Hjalmar] kreeg het voor elkaar om, nadat we gedwongen waren van provider te veranderen, onze volledige website terug te zetten, nadat deze door de verandering compleet verdwenen was.
    Super prestatie waar we hem heel dankbaar voor zijn.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 04/08/2016 (27791)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Rob Rutgers Fotografie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://robrutgers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Altijd erg snelle reactie op email en altijd goede hulp
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vanaf dag 1 goede service. Webhosting bieden ze allemaal aan, das niet bijzonder, maar de persoonlijke en snelle service zorgt voor een grote plus voor dit bedrijf. Daarnaast ook nog erg goedkoop. Ook voor lastige technische vragen altijd snel antwoord en waar nodig ondersteuning.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 165 ervaringen met WebRuimteHosting



  • WebRuimteHosting

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    22-11-2016
  • Opgericht

    01-01-2006
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Certificeringen

    ISO 9001
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    5000
  • Aantal servers

    15
  • Aantal domeinen

    15000
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    99 uit 100
  • Aantal ervaringen

    165
  • Deel uw ervaring met WebRuimteHosting
  • Website van WebRuimteHosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.