WebRuimteHosting

WebRuimteHosting



Ervaringen van klanten met WebRuimteHosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%60060
Afhandeling van opzeggingen
100%19019
Beschikbaarheid van de diensten
100%61061
Kwaliteit van de diensten
100%62062
De (telefonische) support
100%62062
De prijs/kwaliteit verhouding
100%61061
Totale waardering van de ISP
100%63063
Tevreden klanten (>75% positief)
100%63063
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%19019
Afhandeling van opzeggingen
100%606
Beschikbaarheid van de diensten
100%19019
Kwaliteit van de diensten
100%19019
De (telefonische) support
100%19019
De prijs/kwaliteit verhouding
100%19019
Totale waardering van de ISP
100%19019
Tevreden klanten (>75% positief)
100%19019
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%1623165
Afhandeling van opzeggingen
92%45449
Beschikbaarheid van de diensten
97%1626168
Kwaliteit van de diensten
97%1596165
De (telefonische) support
97%1585163
De prijs/kwaliteit verhouding
98%1604164
Totale waardering van de ISP
97%1656171
Tevreden klanten (>75% positief)
97%1656171

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met WebRuimteHosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van WebRuimteHosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 171 ervaringen met WebRuimteHosting


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 21/05/2017 (29214)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Press deal
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@pressdeal.nl
  • Website

    www.pressdeal.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heb problemen gehad met het instellen van de email.
    heb contact opgenomen en ben binnen 10min geholpen via de mail.
    probleem is binnen 24 uur opgelost.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 07/05/2017 (29156)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    None
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.rammeloo.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 19/02/2017 (28805)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Rody!
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ro***y@rody.nl
  • Website

    www.rody.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik werk persoonlijk wanneer ik zin heb, en dat is vaak in de avond en weekenden. Soms loop je dan tegen een vraag aan, en die mail ik dan naar WebRuimteHosting. Ik sta soms versteld hoe snel ik dan reactie krijg. En niet alleen over diensten die ik afneem, maar soms ook als ik even zelf ergens niet uitkom met een probleem op een website waar WRH totaal buiten staan, dan nog helpen ze. En dat tegen een tarief die haast onwerkelijk is hierin. Daarentegen zorgt dat lage tarief er wel voor dat ik terug blijf komen met nieuwe domeins hier. Het gros van mijn klanten zet ik over naar WRH puur uit prijs en bovenal kwaliteitsoverwegingen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Zoals eerder vermeld: de kwaliteit (service) is bovengemiddeld in vergelijking tot de prijs! Altijd hulpvaardig!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb voorheen vele hostingpartijen gehad. Allemaal wel bekenden van mij, dus deze overstap was een beetje eng. Maar vanaf dag 1 geen spijt gehad. Snelle service en goedkoop! Voor mij geen andere aanbieder meer, en ook niet voor mijn klanten, waar ik inmiddels de eis heb neergelegd dat ze overstappen naar WRH zodat ik niet tegen barrieres loop bij andere partijen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 12/02/2017 (28761)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    SG Websites
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://sgwebsites.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Voor onze klanten en online producten die wij leveren, gebruiken wij voornamelijk webruimtehosting als hosting. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima en de service is goed en snel. Ook hebben wij de afgelopen jaren gemerkt dat webruimtehosting up-to-date is en altijd bezig is met vernieuwingen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 06/02/2017 (28713)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Uitstekende service. Persoonlijk en snelle reactie.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Webruimtehosting is een stabiele partner voor het hosten van mijn websites. De websites zijn altijd online en snel. De service is zeer goed, per e-mail kun je altijd terecht met vragen. Kortom: ik ben een zeer tevreden klant.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 17/12/2016 (28442)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    www.gooddayz.nl
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    an***e@musictravel.nl
  • Website

    www.gooddayz.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Webruimtehosting is een perfect bedrijf. Goede service, vriendelijke behandeling van vragen. Ik zou deze 100 % aanraden!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 22/11/2016 (28299)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Nicto Systems
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ni***o@live.nl
  • Website

    www.nicto.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer plezierig om mee samen te werken!

    Wij zijn een klein bedrijf wat voor onze klanten de webhosting verzorgt.

    Een bedrijf als Webruimtehosting sluit daar perfect op aan.

    Goede prijs/kwaliteit maar vooral een zeer kundig en behulpvaardige helpdesk die op de meest ongemakkelijke tijdstippen gewoon bereikbaar is.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 05/11/2016 (28180)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 03/11/2016 (28185)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    madebyminke
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.madebyminke.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben heel erg blij met de service van webruimte hosting. Wanneer ik een vraag heb, heb ik vrijwel altijd binnen 5 minuten (zo niet 1) een mailtje. Problemen worden heel snel verholpen. Echt een super service!


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van WebRuimteHosting

Geplaatst op 27/10/2016 (28151)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Kadampa Meditatie Centrum
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    kadampa.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zoals hierboven al aangegeven is de helpdesk altijd goed bereikbaar (bij voorkeur doe ik dat per e-mail. Ik heb 4 verschillende domeinen bij Webruimtehosting lopen.) De reactie is altijd snel en to the point.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 171 ervaringen met WebRuimteHosting



  • WebRuimteHosting

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    21-05-2017
  • Opgericht

    01-01-2006
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Certificeringen

    ISO 9001
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    5000
  • Aantal servers

    15
  • Aantal domeinen

    15000
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    171
  • Deel uw ervaring met WebRuimteHosting
  • Website van WebRuimteHosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.