Webstekker B.V.

Webstekker B.V.



Ervaringen van klanten met Webstekker B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
78%16521
Afhandeling van opzeggingen
24%3912
Beschikbaarheid van de diensten
57%121123
Kwaliteit van de diensten
52%111223
De (telefonische) support
54%111324
De prijs/kwaliteit verhouding
49%91221
Totale waardering van de ISP
52%111425
Tevreden klanten (>75% positief)
52%111425
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
80%8210
Afhandeling van opzeggingen
25%134
Beschikbaarheid van de diensten
73%8311
Kwaliteit van de diensten
70%7310
De (telefonische) support
73%8311
De prijs/kwaliteit verhouding
67%639
Totale waardering van de ISP
73%8311
Tevreden klanten (>75% positief)
73%8311
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
83%551267
Afhandeling van opzeggingen
49%131427
Beschikbaarheid van de diensten
72%492069
Kwaliteit van de diensten
68%472370
De (telefonische) support
69%472269
De prijs/kwaliteit verhouding
67%432265
Totale waardering van de ISP
64%482775
Tevreden klanten (>75% positief)
64%482775

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Webstekker B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Webstekker B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 75 ervaringen met Webstekker B.V.


Non-profit

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 17/10/2016 (28099)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Polydor Radio
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    rhhe***der@ziggo.nl
  • Website

    www.polydorradio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg tevreden over de afhandeling van onze vragen. E-mail wordt erg snel afgehandeld en een telefonisch gesprek verloopt altijd erg vriendelijk.
    Wij zijn erg tevreden met Web stekker als mijn hosting provider.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 15/10/2016 (28095)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    edocs
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    j.mo***man@edocs.nl
  • Website

    www.edocs.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • is er voor je als je ze nodig hebt - en gaat dan ook echt de extra mile !


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 29/09/2016 (28001)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.margrietvannoort.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als digibeet erg goed en vriendelijk geholpen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting reselling van Webstekker B.V.

Geplaatst op 23/09/2016 (27984)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    paulbakker.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting reselling

Beoordeling van webhosting reselling

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na de migratie in 2015 is het bagger geworden. Voor mij als ZZP'er is webstekker veel te bewerkelijk geworden. Te weinig eenvoud in de schermen, te veel systemen die met elkaar moeten praten. De helpdesk is traag en weinig direct to the point. Standaard antwoorden waardoor vaak een extra email nodig is.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 19/08/2016 (27850)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Ik heb me hier verder nooit in verdiept, maar ben in principe tevreden.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een relatief kleine website als hobby en ben geen digibeet, maar zeker ook geen expert op techgebied.

    Al met al heb ik in de afgelopen 10 jaar weinig tot geen problemen met mijn websites ervaren. Mocht ik een keer tegen iets aanlopen dan is mijn ervaring met de helpdesk zeer positief. Er wordt vriendelijk, geduldig en pro-actief meegedacht om tot een oplossing te komen die verder netjes wordt verwerkt. De (on)mogelijkheden worden verder ook duidelijk gecommuniceerd. Mocht het telefonisch niet lukken dan is er duidelijk, behulpzaam e-mailverkeer.

    Mijn ervaring is al met al prima.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 15/08/2016 (27839)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    soulwork.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden: goede prijs/kwaliteitsverhouding, breed aanbod van mogelijkheden, snelle en goede reactie van helpdesk.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 25/07/2016 (27749)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    va***m@luilf.nl
  • Website

    www.luilf.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg plezierige telefoonhulp (af en toe nodig) met Boy


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 21/07/2016 (27736)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    j@***j@nwillem.nu
  • Website

    nwillem.nu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snel, vriendelijk en adequaat


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 18/07/2016 (27718)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Stroopers.ch
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    stroopers.ch
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 14/04/2016 (27149)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Vergezogt
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    kr***s@vergezogt.nl
  • Website

    vergezogt.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij zitten als reseller bij diverse hostingpartijen aangesloten. Over de meeste partijen hebben we weinig tot niets aan te merken. Bij Webstekker is dat een compleet ander verhaal. Dit is werkelijk de meest onprofessionele en amateuristische dienstverlener ooit.

    Ik kan wel een boek schrijven over de problemen waar wij (en daarmee ook onze klanten) tegenaan lopen maar ik ga deze review beperken tot hetgeen dat ons de laatste paar weken bezighoudt maar vooral ook erg frustreert. En dat is het opzeggen van diensten; want zelfs als je weg wilt bij deze partij blijkt dat niet zonder slag of stoot te kunnen.

    Wanneer je bij Webstekker een domeinnaam wilt verhuizen gaat dat in een aantal stappen. Je dient als eerst in te loggen in het bestelportaal van de eindklant. Hier kun je aangeven dat je je domein wilt verhuizen. Je bent dan verplicht in te vullen naar welke provider je overstapt en een reden op te geven. Normaal zou ik dit niet zo snel invullen, maar in dit geval doe ik dat graag.
    Vervolgens komt het -kennelijk- lastige gedeelte. Je kunt kiezen per wanneer je de dienst op wilt zeggen. Daarbij heb je de optie "Per direct (facturering loopt tot einde contractperiode)". Wanneer je deze aanvinkt zie je de datum verpringen naar de dag van opzeggen en kun je onderaan de pagina de opzegging bevestigen.
    Je ontvangt vervolgens een mailtje over de verhuizing met een bevestigingslink. Wanneer je deze opent krijg je de melding dat de verhuizing in werking is gezet. Nu moet je als reseller zijnde inloggen in het resellerpaneel waar je de verhuizing ook weer moet goedkeuren.
    Ongeveer een uur later ontvangt de klant de EPP/verhuiscode en kan de verhuizing technisch in gang gezet worden.

    Nu is het bovenstaande al een redelijk omslachtige manier van werken, maar oké, hier kunnen we mee leven.

    Het probleem ontstaat wanneer je bevestiging van je opzegging per mail toegestuurd krijgt. Hier staat namelijk een compleet andere opzegdatum in dan waar je voor gekozen hebt. Er wordt sowieso minimaal een jaar extra aan vastgeplakt maar soms is het zo erg dat er zelfs 3(!) jaar aan vastgeplakt wordt! Ervan uitgaande dat dit een administratieve fout was hebben we er in het verleden geen punt van gemaakt. Totdat we facturen voor opgezegde diensten bleven ontvangen. Diensten die overigens direct na ontvangen van EPP code al verhuisd waren naar andere hosters.

    Wanneer je dit meldt bij Webstekker krijg je een standaardverhaal van een administratief medewerker retour, over de opzegtermijn van 40 dagen op domeinnamen, zonder dat ze uberhaupt checken of dit van toepassing is op domeinnamen in kwestie. Dit loopt meestal uit op lange discussies waarbij je er als klant op wordt geattendeerd dat je iets niet goed gedaan hebt, ondanks het meesturen van bewijzen.
    Het gaat soms zelfs zo ver dat ze, in hun woorden, "als tegemoetkoming de facturen zullen crediteren voor opgezegde diensten.

    ....ons tegemoet komen voor hun gebrekkige systeem.

    Hier wil ik het even bij laten maar zoals eerder gemeld zou ik een boek kunnen schrijven over de slechte ervaringen die wij in de loop der jaren opgedaan hebben met deze partij.


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 75 ervaringen met Webstekker B.V.





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.