Webstekker B.V.

Webstekker B.V.



Ervaringen van klanten met Webstekker B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
90%13215
Afhandeling van opzeggingen
89%415
Beschikbaarheid van de diensten
95%14115
Kwaliteit van de diensten
95%12113
De (telefonische) support
94%13114
De prijs/kwaliteit verhouding
94%11112
Totale waardering van de ISP
96%15116
Tevreden klanten (>75% positief)
96%15116
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
83%601373
Afhandeling van opzeggingen
54%161430
Beschikbaarheid van de diensten
74%552075
Kwaliteit van de diensten
70%522375
De (telefonische) support
71%522274
De prijs/kwaliteit verhouding
69%482270
Totale waardering van de ISP
68%552782
Tevreden klanten (>75% positief)
68%552782

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Webstekker B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Webstekker B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 82 ervaringen met Webstekker B.V.


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Webstekker B.V.

Geplaatst op 10/03/2019 (82276)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domein reselling
    Webhosting reselling
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben sinds het eerste uur klant bij Webstekker B.V. en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden over ze ben. En nu zou ik hier een hoop lelijke dingen over andere ISP-ers kunnen uitkramen om een vergelijk te maken, maar dat gaan we zeker niet doen! Webstekker is mijn ISP en als ze het zo blijven doen zoals ze doen, dan zal het wat mij betreft nog heel lang zo blijven.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 19/11/2017 (29795)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: verrast door de goede, duidelijke en vriendelijke manier waarop ik (door Arjan) vanmorgen ben te woord gestaan.Dit maak ik nog maar zelden mee bij helpdesk
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • verrast door de goede, duidelijke en vriendelijke manier waarop ik (door Arjan) vanmorgen ben te woord gestaan.Dit maak ik nog maar zelden mee bij helpdesk


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 10/10/2017 (29679)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heel erg goed geholpen, goed doorgevraagd en al onze vragen zeer kundig bekeken en beantwoord, stap voor stap geholpen deze met duidelijke goede uitleg op te lossen zodat wij er zelf ook nog iets van hebben opgestoken.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Webstekker B.V.

Geplaatst op 16/05/2017 (29188)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting reselling
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Dit duurde lang voordat mijn producten besteld had. Via tablet/telefoon is veel werk!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zie de site en vertrouw Webstekker B.V. helemaal. Er is veel te bestellen en de kwaliteit ziet er goed uit.


0 100 80.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 01/05/2017 (29130)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.ubora.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In de ruim 9 jaar dat ik al klant ben van Webstekker heb ik een duidelijke groei in volwassenheid meegemaakt. Waar eerder klantklachten erg "technisch" en weinig klantgericht werden afgehandeld, heb ik gemerkt dat zij hierin een grote ontwikkeling hebben doorgemaakt.

    Eigenlijk iedereen bij de service desk denkt pro-actief mee, technische issues worden over het algemeen zeer vlot opgelost en als er generieke storingen zijn, dan wordt hierover transparant gecommuniceerd.

    Goed bedrijf dus om zaken mee te doen, tegen zeer schappelijke prijzen (ook niet onbelangrijk :-)).


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met ssl-certificaat van Webstekker B.V.

Geplaatst op 24/03/2017 (28981)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    SSL-Certificaat

Beoordeling van ssl-certificaat

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd goed contact met Support van Webstekker en problemen zijn zo opgelost


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 03/03/2017 (28852)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zijn al sinds 2008 klant bij Webstekker en maken al jaren met veel plezier gebruik van hun Reseller diensten. Zijn altijd goed geholpen door de Helpdesk en middels hun Reseller platform kunnen wij alles zelf regelen: van domeinnaam aanvragen tot inregelen van de webhosting van onze klanten.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 17/10/2016 (28099)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg tevreden over de afhandeling van onze vragen. E-mail wordt erg snel afgehandeld en een telefonisch gesprek verloopt altijd erg vriendelijk.
    Wij zijn erg tevreden met Web stekker als mijn hosting provider.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 15/10/2016 (28095)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • is er voor je als je ze nodig hebt - en gaat dan ook echt de extra mile !


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 29/09/2016 (28001)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.margrietvannoort.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als digibeet erg goed en vriendelijk geholpen.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 82 ervaringen met Webstekker B.V.





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.