Webstekker B.V.

Webstekker B.V.



Ervaringen van klanten met Webstekker B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
72%13518
Afhandeling van opzeggingen
22%3912
Beschikbaarheid van de diensten
47%91120
Kwaliteit van de diensten
45%91221
De (telefonische) support
43%81321
De prijs/kwaliteit verhouding
43%81220
Totale waardering van de ISP
40%81422
Tevreden klanten (>75% positief)
40%81422
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
72%527
Afhandeling van opzeggingen
20%145
Beschikbaarheid van de diensten
63%538
Kwaliteit van de diensten
63%538
De (telefonische) support
63%538
De prijs/kwaliteit verhouding
56%549
Totale waardering van de ISP
56%549
Tevreden klanten (>75% positief)
56%549
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
82%521264
Afhandeling van opzeggingen
49%131427
Beschikbaarheid van de diensten
70%462066
Kwaliteit van de diensten
67%452368
De (telefonische) support
67%442266
De prijs/kwaliteit verhouding
66%422264
Totale waardering van de ISP
63%452772
Tevreden klanten (>75% positief)
63%452772

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Webstekker B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Webstekker B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 72 ervaringen met Webstekker B.V.


ZZP

Ervaring met webhosting reselling van Webstekker B.V.

Geplaatst op 23/09/2016 (27984)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    paulbakker.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting reselling

Beoordeling van webhosting reselling

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na de migratie in 2015 is het bagger geworden. Voor mij als ZZP'er is webstekker veel te bewerkelijk geworden. Te weinig eenvoud in de schermen, te veel systemen die met elkaar moeten praten. De helpdesk is traag en weinig direct to the point. Standaard antwoorden waardoor vaak een extra email nodig is.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 19/08/2016 (27850)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Ik heb me hier verder nooit in verdiept, maar ben in principe tevreden.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een relatief kleine website als hobby en ben geen digibeet, maar zeker ook geen expert op techgebied.

    Al met al heb ik in de afgelopen 10 jaar weinig tot geen problemen met mijn websites ervaren. Mocht ik een keer tegen iets aanlopen dan is mijn ervaring met de helpdesk zeer positief. Er wordt vriendelijk, geduldig en pro-actief meegedacht om tot een oplossing te komen die verder netjes wordt verwerkt. De (on)mogelijkheden worden verder ook duidelijk gecommuniceerd. Mocht het telefonisch niet lukken dan is er duidelijk, behulpzaam e-mailverkeer.

    Mijn ervaring is al met al prima.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 15/08/2016 (27839)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    soulwork.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden: goede prijs/kwaliteitsverhouding, breed aanbod van mogelijkheden, snelle en goede reactie van helpdesk.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 25/07/2016 (27749)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    va***m@luilf.nl
  • Website

    www.luilf.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg plezierige telefoonhulp (af en toe nodig) met Boy


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 21/07/2016 (27736)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    j@***j@nwillem.nu
  • Website

    nwillem.nu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snel, vriendelijk en adequaat


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 18/07/2016 (27718)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Stroopers.ch
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    stroopers.ch
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 14/04/2016 (27149)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Vergezogt
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    kr***s@vergezogt.nl
  • Website

    vergezogt.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij zitten als reseller bij diverse hostingpartijen aangesloten. Over de meeste partijen hebben we weinig tot niets aan te merken. Bij Webstekker is dat een compleet ander verhaal. Dit is werkelijk de meest onprofessionele en amateuristische dienstverlener ooit.

    Ik kan wel een boek schrijven over de problemen waar wij (en daarmee ook onze klanten) tegenaan lopen maar ik ga deze review beperken tot hetgeen dat ons de laatste paar weken bezighoudt maar vooral ook erg frustreert. En dat is het opzeggen van diensten; want zelfs als je weg wilt bij deze partij blijkt dat niet zonder slag of stoot te kunnen.

    Wanneer je bij Webstekker een domeinnaam wilt verhuizen gaat dat in een aantal stappen. Je dient als eerst in te loggen in het bestelportaal van de eindklant. Hier kun je aangeven dat je je domein wilt verhuizen. Je bent dan verplicht in te vullen naar welke provider je overstapt en een reden op te geven. Normaal zou ik dit niet zo snel invullen, maar in dit geval doe ik dat graag.
    Vervolgens komt het -kennelijk- lastige gedeelte. Je kunt kiezen per wanneer je de dienst op wilt zeggen. Daarbij heb je de optie "Per direct (facturering loopt tot einde contractperiode)". Wanneer je deze aanvinkt zie je de datum verpringen naar de dag van opzeggen en kun je onderaan de pagina de opzegging bevestigen.
    Je ontvangt vervolgens een mailtje over de verhuizing met een bevestigingslink. Wanneer je deze opent krijg je de melding dat de verhuizing in werking is gezet. Nu moet je als reseller zijnde inloggen in het resellerpaneel waar je de verhuizing ook weer moet goedkeuren.
    Ongeveer een uur later ontvangt de klant de EPP/verhuiscode en kan de verhuizing technisch in gang gezet worden.

    Nu is het bovenstaande al een redelijk omslachtige manier van werken, maar oké, hier kunnen we mee leven.

    Het probleem ontstaat wanneer je bevestiging van je opzegging per mail toegestuurd krijgt. Hier staat namelijk een compleet andere opzegdatum in dan waar je voor gekozen hebt. Er wordt sowieso minimaal een jaar extra aan vastgeplakt maar soms is het zo erg dat er zelfs 3(!) jaar aan vastgeplakt wordt! Ervan uitgaande dat dit een administratieve fout was hebben we er in het verleden geen punt van gemaakt. Totdat we facturen voor opgezegde diensten bleven ontvangen. Diensten die overigens direct na ontvangen van EPP code al verhuisd waren naar andere hosters.

    Wanneer je dit meldt bij Webstekker krijg je een standaardverhaal van een administratief medewerker retour, over de opzegtermijn van 40 dagen op domeinnamen, zonder dat ze uberhaupt checken of dit van toepassing is op domeinnamen in kwestie. Dit loopt meestal uit op lange discussies waarbij je er als klant op wordt geattendeerd dat je iets niet goed gedaan hebt, ondanks het meesturen van bewijzen.
    Het gaat soms zelfs zo ver dat ze, in hun woorden, "als tegemoetkoming de facturen zullen crediteren voor opgezegde diensten.

    ....ons tegemoet komen voor hun gebrekkige systeem.

    Hier wil ik het even bij laten maar zoals eerder gemeld zou ik een boek kunnen schrijven over de slechte ervaringen die wij in de loop der jaren opgedaan hebben met deze partij.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 14/12/2015 (26465)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    npire.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik kan deze partij op geen enkele manier aanraden.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 30/10/2015 (26290)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.kwaakhaven.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ruim twee maanden voor verlenging kreeg ik een email met een reminder met de optie om tijdig op te zeggen. Ik gebruikte Webstekker al een tijd niet meer dus wilde opzeggen. Na een tijd vergeefs zoeken in het online beheer gedeelte naar een functie voor opzeggen stuurde ik een email naar de helpdesk met de vraag mijn domein en hosting op te zeggen. Ik kreeg een bevestiging, en dacht dat het hiermee geregeld was. Krijg ik na de verlengingsdatum gewoon weer een nieuwe factuur. Wat blijkt: aan mijn account was een tweede domeinnaam gekoppeld en Webstekker meende dat ik die niet had opgezegd. Ik had mijn verzoek als reply gestuurd op hun eerste email en niet ook op de tweede. Het hostingaccount was ook aan die tweede naam gekoppeld, dus die had ik volgens hen ook niet opgezegd. Na het heen en weer pingelen van 10 emails en een telefoontje verdomt webstekker het ijskoud mijn account alsnog op te zeggen en mijn opzegging te accepteren. Haha, je had niet helemaal opgezegd, dus je moet lekker nog een keer 200 euro betalen! Dat wordt dus gedoe met incassobureau en advocaten... Wat een schoften!
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ruim twee maanden voor verlenging kreeg ik een email met een reminder met de optie om tijdig op te zeggen. Ik gebruikte Webstekker al een tijd niet meer dus wilde opzeggen. Na een tijd vergeefs zoeken in het online beheer gedeelte naar een functie voor opzeggen stuurde ik een email naar de helpdesk met de vraag mijn domein en hosting op te zeggen. Ik kreeg een bevestiging, en dacht dat het hiermee geregeld was.
    Krijg ik na de verlengingsdatum gewoon weer een nieuwe factuur. Wat blijkt: aan mijn account was een tweede domeinnaam gekoppeld en Webstekker meende dat ik die niet had opgezegd. Ik had mijn verzoek als reply gestuurd op hun eerste email en niet ook op de tweede. Het hostingaccount was ook aan die tweede naam gekoppeld, dus die had ik volgens hen ook niet opgezegd. Na het heen en weer pingelen van 10 emails en een telefoontje verdomt webstekker het ijskoud mijn account alsnog op te zeggen en mijn opzegging te accepteren. Haha, je had niet helemaal opgezegd, dus je moet lekker nog een keer 200 euro betalen! Dat wordt dus gedoe met incassobureau en advocaten... Wat een schoften!


0 100 0.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Webstekker B.V.

Geplaatst op 09/06/2015 (25632)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.sensooroostnederland.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Door een fusie is de oude contactpersoon gewijzigd. Webstekker heeft 8 weken geprobeerd om de opzegging te frustreren, negeerde correspondentie van de directeur, geeft geen openheid met wie ze zeggen te communiceren (wat niet is gebeurd). Enkel contact met een advocaat heeft de vicieuze cirkel doorbroken en kregen we opeens wel informatie, konden we de verhuis (EPP) code krijgen en de overeenkomst beëindigen.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Als je ze belt kun je een bericht achterlaten (waarop je niet wordt gebeld). Als je aangeeft te willen wachten op een medewerker, kom je alsnog in de voicemailbox. Het is niet één keer gelukt om telefonisch contact te leggen. Mail wordt slecht (traag) behandeld en dit ligt in de lijn met hoe je als klant wordt behandeld. Vooral niet klantgericht. Wat mij betreft schandalig.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is overigens sterk dat Webstekker meldt dat er 77 positieve beoordelingen zijn via ISPGids.com met een schitterende 8.1 als beoordeling.
    Zelfs dat is gelogen; maar het zal de argeloze webhostingshopper niet opvallen.
    Nooit, maar dan ook echt nooit zal ik ze aanbevelen.


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 72 ervaringen met Webstekker B.V.





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.