Web://Xtra

Ervaringen van klanten met Web://Xtra

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
34%123
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
34%123
Kwaliteit van de diensten
50%112
De (telefonische) support
34%123
De prijs/kwaliteit verhouding
50%112
Totale waardering van de ISP
34%123
Tevreden klanten (>75% positief)
34%123
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
93%1119120
Afhandeling van opzeggingen
50%151530
Beschikbaarheid van de diensten
84%9820118
Kwaliteit van de diensten
84%10020120
De (telefonische) support
75%8027107
De prijs/kwaliteit verhouding
89%10413117
Totale waardering van de ISP
77%9729126
Tevreden klanten (>75% positief)
77%9729126

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Web://Xtra nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Web://Xtra (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 126 ervaringen met Web://Xtra


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Web://Xtra

Geplaatst op 13/11/2015 (26333)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Applepie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.applepie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    > 10.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling
    Dedicated server
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    Online backup
    Managed server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Af en toe bij het verhuizen van een domein vergeten wij alsnog op te zeggen, dit wordt zonder probleem gecrediteerd.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Indien men een SLA afneemt, zijn ze zéér snel met handelen. Als je goedkoop wenst, kan dit ook, maar dan krijg je wat minder service. Wij hebben met onze SLA regelmatig een reactietijd onder 10 minuten. Perfect gewoon.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • WebXtra is voor ons een partner waarop wij kunnen vertrouwen, denkt mee in de groei en doet nooit moeilijk over een rekening die af en toe te laat is. Wel opvallend dat mensen zonder fatsoenlijke SLA hier zeggen dat er niet snel wordt gereageerd, wij kunnen ons daar dus niet in vinden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 25/09/2015 (26136)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Izhar Elias
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@izharelias.com
  • Website

    www.izharelias.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Telefonisch keuzemenu werkt onvoldoende. Er wordt nauwelijks op problemen gereageerd. Problemen worden vervolgens niet , te laat of slecht verholpen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit bedrijf presteert onder de maat. (Potentiële) klanten moeten voor dit bedrijf gewaarschuwd worden.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 13/01/2015 (24777)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Militaria Shop
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@militariashop.nl
  • Website

    www.militariashop.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Zeer vaak storingen met huns server, waardoor onze site er uit ligt
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Totaal geen antwoorden terug op gestuurde mails aan hun klantenservice, enkel een ticketnummer.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zéér on-klantvriendelijk en telefonisch onbereikbaar bedrijf! Voor de zoveelste keer hebben wij weer een serverstoring gehad bij Webextra. Door klanten worden wij attent gemaakt dat onze site eruit ligt. Vervolgens een dure ICT'er ingehuurd om het probleem op te lossen, bleek na onderzoek van de ICT'er het probleem weer eens bij Webextra te liggen (server, in de late avond waren wij weer ineens online. Wij hebben daags erna contact gezocht via de mail aan support, en aangegeven waarom er niet even een mail gestuurd wordt dat hun server eruit ligt, dat bespaart ons een hoop kosten. Totaal geen reactie (behalve een Ticketnummer), een week later weer gemaild via hun site, maar na een week weer geen reactie. Dit is een zeer asociaal bedrijf dat enkel denkt aan haar eigen belang en absoluut niet aan die van haar klanten! Een grote schande is het hoe Webxtra met klanten omgaat! Dit is de zoveelste keer dat wij dit in ca. 8 jaar meemaken. Wij gaan nu z.s.m. overstappen naar een net bedrijf, wat ook gewoon via de telefoon (geen 0900 nummer)bereikbaar is. Wij hopen dat veel meer bedrijven en particulieren hun ongenoegen uiten op sites en forums over de wanprestaties van Webextra (zou eigenlijk WebxWanprestatie moeten heten).


0 100 0.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 30/09/2013 (21998)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Brandweer Leeuwen
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.brandweerleeuwen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer vriendelijke service.
    Als je een aanpassing wilt kan je middels een "self service" alle voorkeuren kenbaar maken, meestal binnen 24 uur is deze dan doorgevoerd.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 30/09/2013 (21997)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    iMDH
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.imdh.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik moest mijn site overzetten van een andere partij, hierbij werd ik zeer goed mee geholpen. Bijna gelijk een reactie op mijn e-mailbericht. Goedkoop en toch goede service!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik adviseer WebXtra aan omdat ze voor een laag tarief zeer luxe diensten aanbieden die ook nog is altijd goed bereikbaar zijn.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 26/09/2013 (21965)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    112Nijmegen.nl
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    112nijmegen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We hebben duizenen bezoekers per dag op onze website. Nieuws moet snel en direct beschikbaar zijn, het is dan ook belangrijk voor ons dat de website het doet én dat wij en andere contributors van nieuws, video's en foto's makkelijk en snel informatie op de website kunnen zetten. Webxtra heeft ons hierin nog nooit in de steek gelaten. Af een toe een domein geregistreerd voor nieuws en ook weer opgeheven, gaat eenvoudig en vlekkenloos via hun website.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 29/08/2013 (21729)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Emaigro
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    emaigro.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Naar mijn weten snel, heeft onze toemalige webdesigner gedaan.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: We hadden een hele waslijst domeinen, vond onze toemalige webdesigner handig voor google. Maar volgens mij heeft het ons weinig klanditie opgeleverd, dus toen deze allemaal opgezegd en dat ging zonder problemen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Onze website en email werkt altijd.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Functioneerd allemaal prima, klanten weten ons te vinden op het web.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Zeer te vreden hierover. Onze toenmalige webdesigner had alles in eerste instantie voor ons aangevraagd. Echter bleek deze opeens van de aardbodem verdwenen. Tja wat doe je dan? Onze nieuwe webdesigner toen het e.e.a. uit laten zoeken en naar een email met kopie kvk en een kopie ID alle benodigde gegevens snel ontvangen. Dat was de enige keer dat wij direct hebben gecommuniceerd, verder had onze nieuwe webdesigner ook snel alles in orde dus dat is allemaal ook vlot gegaan.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Alles werkt makkelijk en naar behoren en zo veel betalen we niet, dus niets te klagen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Alles is gewoon top in orde.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 23/08/2013 (21654)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    024 Auto's & Motoren
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@024am.nl
  • Website

    www.024am.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Direct alle gegevens binnen en onze webdesigner kon meteen aan de slag. Na betaling was de zefde dag nog het domein actief.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: In eerste instantie een andere domeinnaam geregistreerd en deze later opgezegd. Ging heel makkelijk.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Naar mijn weten functineerd alles altijd perfect!
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ik betaal niet zo veel en de kwaliteit is behoorlijk. Het is geen Ferrari, maar toch zeker wel een nieuwe Volkswagen :) om maar eens iets te vergelijken.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Soms heb ik de impuls om te willen bellen, maar dan moet ik meer betalen, maar eigelijk gaat het ook prima per email, dus waarom extra betalen als ik er toch geen gebruik van hoef te maken.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Naar mijn mening krijg je in verhouding meer dan waar voor je betaald.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik kan alleen maar positief zijn met als kleine minpuntje dat je extra moet betalen voor telefonische ondersteuning.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 21/08/2013 (21609)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    tw***ter@klasse.fm
  • Website

    http://www.klasse.fm
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekend geholpen bij de keuze naar het juiste webhostingpakket.
    Na plaatsen van bestelling al gegevens snel ontvangen zodat we direct aan de slag konden.
    Tot nu toe met volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Web://Xtra.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Web://Xtra

Geplaatst op 31/07/2013 (21356)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Nadat ik betaald had gebeurde er de rest van de dag in essentie niets. Ik kreeg geen inloggegevens, geen "quickstart guide", niets. Na een mailtje naar de klantenservice kwamen ze uiteindelijk wel over de brug, en kon ik aan de slag.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Deze provider heeft een zelfgemaakt klantenpaneel (het zogeheten "Self Service Center"), en het werkt een beetje buggy. Ook hebben ze volgens mij het beheerpaneel voor je VPS-instances zelf gebouwd, en ook dat werkt tamelijk buggy. Ik heb het kleinste VPS-pakket besteld, maar dat is eigenlijk onwerkbaar. Ze gebruiken voor de VPS met 128MB RAM hetzelfde image als voor de grotere pakketten, wat interessante bijgevolgen heeft. Niet alleen staat er vrij veel software op je server die er niet thuishoort (waaronder een X-omgeving, en semi-functioneel geluid [!]), maar doordat het geheugen bij opstarten al helemaal vol zit, is het niet mogelijk om APT te gebruiken! Je zit dus vast aan de software die geïnstalleerd is, en je kunt geen nieuwe pakketten installeren. (Tenzij je uiteraard bereid bent alles vanaf source te compilen, of een middag lang handmatig met dpkg te prutsen.) Maar, je moet het ze nageven, als je het eenmaal hebt opgezet werkt het zo te zien wel.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ze mailen over het algemeen wel vlot terug.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Voor €2,75 per maand ben ik bereid een heleboel voor lief te nemen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Je krijgt waar je voor betaalt. Web://xtra is de allergoedkoopste, en hun dienst is dat dus ook.


0 100 75.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 126 ervaringen met Web://Xtra





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.