Web://Xtra

Ervaringen van klanten met Web://Xtra

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
80%415
Afhandeling van opzeggingen
50%112
Beschikbaarheid van de diensten
60%325
Kwaliteit van de diensten
60%325
De (telefonische) support
75%314
De prijs/kwaliteit verhouding
60%325
Totale waardering van de ISP
60%325
Tevreden klanten (>75% positief)
60%325
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
80%415
Afhandeling van opzeggingen
50%112
Beschikbaarheid van de diensten
60%325
Kwaliteit van de diensten
60%325
De (telefonische) support
75%314
De prijs/kwaliteit verhouding
60%325
Totale waardering van de ISP
60%325
Tevreden klanten (>75% positief)
60%325
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
92%11510125
Afhandeling van opzeggingen
50%161632
Beschikbaarheid van de diensten
83%10122123
Kwaliteit van de diensten
83%10322125
De (telefonische) support
75%8328111
De prijs/kwaliteit verhouding
88%10715122
Totale waardering van de ISP
77%10031131
Tevreden klanten (>75% positief)
77%10031131

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Web://Xtra nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Web://Xtra (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 131 ervaringen met Web://Xtra


Non-profit

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 05/12/2018 (82051)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Haarens Buutje
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    haar***tje@gmail.com
  • Website

    www.haarensbuutje.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede hulp bij overstappen van andere provider naar WebXtra in 2012
    Correct en snel beantwoorden van vragen in 2014 en 2015
    Snelle en adequate hulp bij toen overgeschakeld werd naar de nieuwste versie van HTML in 2018.
    Ook prima hulp toen de diakritische tekens op mij site niet goed meer werden weergegeven in 2018.
    Speciale dank aan Maarten en Ronald voor hun hulp


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 08/11/2018 (81952)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.allesisvoormark.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Reageren altijd snel, vriendelijk en kundig.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 24/10/2018 (81919)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    sittingonaduck.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Webxtra is bijzonder slecht als het gaat om support. Mijn site ligt er al de hele ochtend uit. Mijn ticket werd redelijk snel opgepakt, maar uit het antwoord bleek dat mijn klacht niet goed gelezen was en mijn site was ook niet weer online, ondanks de melding dat er geen storingen zijn. Ik heb geantwoord en nog eens duidelijk uitgelegd wat er aan de hand is, maar dat is alweer enkele uren geleden en mijn site blijft op zwart.

    Uit eerdere ervaringen heb ik geleerd dat je niet moet appeleren omdat je ticket dan weer onder aan de wachtrij wordt geplaatst.... met andere woorden ik kan niet eens vragen wat de status is.

    Webxtra is goedkoop, maar dat moet niet betekenen dat de support slecht is. Ik ga in ieder geval op zoek naar een alternatief, die zijn er genoeg.


0 100 12.50


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 23/06/2018 (81637)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bi-knowledgebase.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Onprettige partij. Leek destijds een goede aanbieding, maar alle waar naar z'n geld. Enkel schriftelijk te bereiken en doen erg moeilijk over opzeggingen, onbeleefd in de communicatie. Als je ooit weg wilt is de kans groot dat je ze alsnog een extra jaar voor niets mag betalen. Heb nu bijna al mijn producten hier weg en niet van plan om ooit nog terug te komen.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 06/06/2018 (81603)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    frankawiggers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nadat ik tegen een probleem aanliep en dit aangaf aan Web://Xtra werd ik erg snel geholpen. Binnen 24 uur was mijn website alweer online, en ik kreeg zelfs een beter, vernieuwd pakket aangeboden voor dezelfde prijs. De omschakeling werd voor me geregeld. Ik ben zeer tevreden!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Web://Xtra

Geplaatst op 13/11/2015 (26333)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Applepie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.applepie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    > 10.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling
    Dedicated server
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    Online backup
    Managed server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Af en toe bij het verhuizen van een domein vergeten wij alsnog op te zeggen, dit wordt zonder probleem gecrediteerd.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Indien men een SLA afneemt, zijn ze zéér snel met handelen. Als je goedkoop wenst, kan dit ook, maar dan krijg je wat minder service. Wij hebben met onze SLA regelmatig een reactietijd onder 10 minuten. Perfect gewoon.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • WebXtra is voor ons een partner waarop wij kunnen vertrouwen, denkt mee in de groei en doet nooit moeilijk over een rekening die af en toe te laat is. Wel opvallend dat mensen zonder fatsoenlijke SLA hier zeggen dat er niet snel wordt gereageerd, wij kunnen ons daar dus niet in vinden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 25/09/2015 (26136)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Izhar Elias
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@izharelias.com
  • Website

    www.izharelias.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Telefonisch keuzemenu werkt onvoldoende. Er wordt nauwelijks op problemen gereageerd. Problemen worden vervolgens niet , te laat of slecht verholpen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit bedrijf presteert onder de maat. (Potentiële) klanten moeten voor dit bedrijf gewaarschuwd worden.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 13/01/2015 (24777)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Militaria Shop
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@militariashop.nl
  • Website

    www.militariashop.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Zeer vaak storingen met huns server, waardoor onze site er uit ligt
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Totaal geen antwoorden terug op gestuurde mails aan hun klantenservice, enkel een ticketnummer.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zéér on-klantvriendelijk en telefonisch onbereikbaar bedrijf! Voor de zoveelste keer hebben wij weer een serverstoring gehad bij Webextra. Door klanten worden wij attent gemaakt dat onze site eruit ligt. Vervolgens een dure ICT'er ingehuurd om het probleem op te lossen, bleek na onderzoek van de ICT'er het probleem weer eens bij Webextra te liggen (server, in de late avond waren wij weer ineens online. Wij hebben daags erna contact gezocht via de mail aan support, en aangegeven waarom er niet even een mail gestuurd wordt dat hun server eruit ligt, dat bespaart ons een hoop kosten. Totaal geen reactie (behalve een Ticketnummer), een week later weer gemaild via hun site, maar na een week weer geen reactie. Dit is een zeer asociaal bedrijf dat enkel denkt aan haar eigen belang en absoluut niet aan die van haar klanten! Een grote schande is het hoe Webxtra met klanten omgaat! Dit is de zoveelste keer dat wij dit in ca. 8 jaar meemaken. Wij gaan nu z.s.m. overstappen naar een net bedrijf, wat ook gewoon via de telefoon (geen 0900 nummer)bereikbaar is. Wij hopen dat veel meer bedrijven en particulieren hun ongenoegen uiten op sites en forums over de wanprestaties van Webextra (zou eigenlijk WebxWanprestatie moeten heten).


0 100 0.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 30/09/2013 (21998)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Brandweer Leeuwen
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.brandweerleeuwen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer vriendelijke service.
    Als je een aanpassing wilt kan je middels een "self service" alle voorkeuren kenbaar maken, meestal binnen 24 uur is deze dan doorgevoerd.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 30/09/2013 (21997)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    iMDH
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.imdh.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik moest mijn site overzetten van een andere partij, hierbij werd ik zeer goed mee geholpen. Bijna gelijk een reactie op mijn e-mailbericht. Goedkoop en toch goede service!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik adviseer WebXtra aan omdat ze voor een laag tarief zeer luxe diensten aanbieden die ook nog is altijd goed bereikbaar zijn.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 131 ervaringen met Web://Xtra





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.