Web://Xtra

Ervaringen van klanten met Web://Xtra

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
80%415
Afhandeling van opzeggingen
50%112
Beschikbaarheid van de diensten
60%325
Kwaliteit van de diensten
60%325
De (telefonische) support
75%314
De prijs/kwaliteit verhouding
60%325
Totale waardering van de ISP
60%325
Tevreden klanten (>75% positief)
60%325
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
80%415
Afhandeling van opzeggingen
50%112
Beschikbaarheid van de diensten
60%325
Kwaliteit van de diensten
60%325
De (telefonische) support
75%314
De prijs/kwaliteit verhouding
60%325
Totale waardering van de ISP
60%325
Tevreden klanten (>75% positief)
60%325
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
92%11510125
Afhandeling van opzeggingen
50%161632
Beschikbaarheid van de diensten
83%10122123
Kwaliteit van de diensten
83%10322125
De (telefonische) support
75%8328111
De prijs/kwaliteit verhouding
88%10715122
Totale waardering van de ISP
77%10031131
Tevreden klanten (>75% positief)
77%10031131

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Web://Xtra nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Web://Xtra (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 131 ervaringen met Web://Xtra


ZZP

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 26/09/2013 (21965)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    112Nijmegen.nl
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    112nijmegen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We hebben duizenen bezoekers per dag op onze website. Nieuws moet snel en direct beschikbaar zijn, het is dan ook belangrijk voor ons dat de website het doet én dat wij en andere contributors van nieuws, video's en foto's makkelijk en snel informatie op de website kunnen zetten. Webxtra heeft ons hierin nog nooit in de steek gelaten. Af een toe een domein geregistreerd voor nieuws en ook weer opgeheven, gaat eenvoudig en vlekkenloos via hun website.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 29/08/2013 (21729)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Emaigro
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    emaigro.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Naar mijn weten snel, heeft onze toemalige webdesigner gedaan.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: We hadden een hele waslijst domeinen, vond onze toemalige webdesigner handig voor google. Maar volgens mij heeft het ons weinig klanditie opgeleverd, dus toen deze allemaal opgezegd en dat ging zonder problemen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Onze website en email werkt altijd.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Functioneerd allemaal prima, klanten weten ons te vinden op het web.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Zeer te vreden hierover. Onze toenmalige webdesigner had alles in eerste instantie voor ons aangevraagd. Echter bleek deze opeens van de aardbodem verdwenen. Tja wat doe je dan? Onze nieuwe webdesigner toen het e.e.a. uit laten zoeken en naar een email met kopie kvk en een kopie ID alle benodigde gegevens snel ontvangen. Dat was de enige keer dat wij direct hebben gecommuniceerd, verder had onze nieuwe webdesigner ook snel alles in orde dus dat is allemaal ook vlot gegaan.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Alles werkt makkelijk en naar behoren en zo veel betalen we niet, dus niets te klagen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Alles is gewoon top in orde.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 23/08/2013 (21654)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    024 Auto's & Motoren
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@024am.nl
  • Website

    www.024am.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Direct alle gegevens binnen en onze webdesigner kon meteen aan de slag. Na betaling was de zefde dag nog het domein actief.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: In eerste instantie een andere domeinnaam geregistreerd en deze later opgezegd. Ging heel makkelijk.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Naar mijn weten functineerd alles altijd perfect!
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ik betaal niet zo veel en de kwaliteit is behoorlijk. Het is geen Ferrari, maar toch zeker wel een nieuwe Volkswagen :) om maar eens iets te vergelijken.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Soms heb ik de impuls om te willen bellen, maar dan moet ik meer betalen, maar eigelijk gaat het ook prima per email, dus waarom extra betalen als ik er toch geen gebruik van hoef te maken.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Naar mijn mening krijg je in verhouding meer dan waar voor je betaald.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik kan alleen maar positief zijn met als kleine minpuntje dat je extra moet betalen voor telefonische ondersteuning.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 21/08/2013 (21609)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    tw***ter@klasse.fm
  • Website

    http://www.klasse.fm
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekend geholpen bij de keuze naar het juiste webhostingpakket.
    Na plaatsen van bestelling al gegevens snel ontvangen zodat we direct aan de slag konden.
    Tot nu toe met volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Web://Xtra.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Web://Xtra

Geplaatst op 31/07/2013 (21356)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Nadat ik betaald had gebeurde er de rest van de dag in essentie niets. Ik kreeg geen inloggegevens, geen "quickstart guide", niets. Na een mailtje naar de klantenservice kwamen ze uiteindelijk wel over de brug, en kon ik aan de slag.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Deze provider heeft een zelfgemaakt klantenpaneel (het zogeheten "Self Service Center"), en het werkt een beetje buggy. Ook hebben ze volgens mij het beheerpaneel voor je VPS-instances zelf gebouwd, en ook dat werkt tamelijk buggy. Ik heb het kleinste VPS-pakket besteld, maar dat is eigenlijk onwerkbaar. Ze gebruiken voor de VPS met 128MB RAM hetzelfde image als voor de grotere pakketten, wat interessante bijgevolgen heeft. Niet alleen staat er vrij veel software op je server die er niet thuishoort (waaronder een X-omgeving, en semi-functioneel geluid [!]), maar doordat het geheugen bij opstarten al helemaal vol zit, is het niet mogelijk om APT te gebruiken! Je zit dus vast aan de software die geïnstalleerd is, en je kunt geen nieuwe pakketten installeren. (Tenzij je uiteraard bereid bent alles vanaf source te compilen, of een middag lang handmatig met dpkg te prutsen.) Maar, je moet het ze nageven, als je het eenmaal hebt opgezet werkt het zo te zien wel.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ze mailen over het algemeen wel vlot terug.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Voor €2,75 per maand ben ik bereid een heleboel voor lief te nemen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Je krijgt waar je voor betaalt. Web://xtra is de allergoedkoopste, en hun dienst is dat dus ook.


0 100 75.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 07/07/2013 (21131)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    n.v.t.
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    zzgdeboskikkers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik het de webhosten op tijd opgezegd, zowel per ticket als per post. Ik heb een verhuiscode aangevraagd én gekregen. Toch kreeg ik een nota voor het volgende jaar. Mailtjes sturen helpt niets, ik wordt bedreigd met de deurwaarder.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In het begin van de looptijd was ik wel tevreden over de verleende diensten. Na enige tijd begon mij op te vallen dat de site trager werd, teveel beperkingen in het gebruik van geheugen voor een dynanmische site. Daarop besloot ik over te stappen naar een andere provider. De afhandeling leek in eerste instantie goed te verlopen. Toch heb ik vanwege een onterechte nota en de wijze van communiceren over deze nota een zeer ontevreden gevoel. Ik zal dan ook de andere sites, die ik beheer, overhevelen naar een andere provider.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 06/06/2013 (20880)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.adrianaschuurman.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Je krijgt 3 weken voor de einddatum van je hostingpakket een email met een factuur. Op dat moment kun je echter niet meer opzeggen omdat de opzegtermijn van een maand die ergens wordt genoemd bedoeld is als: een maand voor je abonnement weer een jaar wordt verlengd. Als je opzegt via het selfservicecentre wordt je dit NIET duidelijk gemaakt, zelfs de datum waarop je opzegging van kracht gaat zijn wordt niet genoemd. Vragen aangaande je opzegging of betaling van je factuur worden stelselmatig genegeerd, emails die je hierover stuurt met verzoek om uitleg worden niet beantwoord. Geld terug krijg je niet. Verder moest er voor de verhuizing van mijn domeinnamen er tot 2x toe de SIDN aan te pas komen!!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Het selfcervicentrum werkt met tickets die automatisch op gesloten springen na een bepaalde termijn, EN bij elke reactie van hen (ook als dat een wedervraag is, of het antwoord niet verder helpt). ALS je al een reactie krijgt. De telefoon wordt niet beantwoord (tenzij je hiervoor vooraf een SLA afsluit!!); nu ja: een automatisch bericht geeft je de stellige indruk volledig onbelangrijk en niet ter zake doend of kundig genoeg te zijn. Als je ooit denkt mogelijkerwijs iets te moeten vragen: ga hier NIET heen!
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Andere hostingproviders geven (inmiddels) voor hetzelfde geld grof meer ruimte. En wel antwoord op vragen.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een goede club als je echt nooit en te nimmer enige contact met ze hoeft/wenst te hebben; en je abbonnement nooit op zal zeggen (ofwel bereid bent een opzegging extreem goed voor te bereiden danwel bereid bent simpelweg een jaarbedrag voor niets te betalen).
    Ik ben diep teleurgesteld en zal helaas iedereen aanraden elders heen te gaan. Erg jammer.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 01/11/2012 (19068)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Ultragon
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.ultragon.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ik ben al bijna 2 jaar bezig om het enigste domeinnaam en hostingpakket bij WebXtra op te zeggen.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Geen langdurige storingen of problemen gehad bij WebXtra.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Pakketten zijn prima samengesteld voor een mooie prijs.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Klantenservice is heel erg slecht bereikbaar. Op mijn mailtjes krijg ik altijd pas na minimaal 2 weken antwoord. Ook per post wordt er geen gehoor gegeven.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • WebXtra bied prima diensten tegen een goedkope prijs.
    Over deze producten en diensten heb ik verder ook geen negatieve punten.

    Echter, de klantenservice is gewoon dramatisch.
    Er wordt gewoon nergens gehoor aan gegeven.
    Ik probeer zelf al bijna 2 jaar een simpel hostingpakket en domeinnaam op te zeggen zonder resultaat.
    Ik heb 2x de vereiste formulieren opgestuurd om deze op te zeggen.
    Ik krijg gewoon geen enkele reactie terug.
    Na een aantal mailtjes gestuurd te hebben krijg ik telkens na 14 dagen een zeer vage reactie.
    Er wordt zogenaamd vanalles voor je uitgezocht, maar op geen enkele manier krijg ik hier voortgang of bericht van.

    Erg jammer, want WebXtra bied gewoon prima diensten.
    Helaas is de service gewoon slecht.
    Dit is ook de reden geweest dat ik inmiddels 15 andere domeinnamen
    heb lopen bij een ander bedrijf.
    Ik ben duurder uit dan bij WebXtra, maar de service is gewoon 10 keer beter.

    Ik schrijf niet graag negatieve ervaringen op het internet, maar
    als je als bedrijf na 2 jaar een simpele opzegging niet geregeld kan krijgen, Vraag ik me toch af of dit bedrijf niet wat meer naar
    klantenreacties moeten luisteren.
    Ik hoop dat ze voor toekomstige klanten hun zaakjes op orde
    kunnen houden, want ik neem geen enkel product meer af.


0 100 44.44


Consument

Ervaring met domeinnaam van Web://Xtra

Geplaatst op 29/09/2012 (18853)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Had webhosting lopen, maar de site was continue slecht bereikbaar, of helemaal niet. Deze dienst stopgezet na een jaar.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Geen antwoord op mail en telefoon.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In eerste instantie was ik zeer tevreden over webxtra, maar de laatste jaren is dit bijzonder slecht geworden. Geen antwoord op mails, helpdesk tickets die niet opgepakt worden. Telefonisch niet bereikbaar. Maar ze weten me wel te bereiken om een incasso te sturen voor een niet betaalde rekening.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Web://Xtra

Geplaatst op 14/09/2012 (18770)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.funatic.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik probeer al maanden met ze in contact te komen over een dubbel betaalde/geincasseerde rekening maar zowel telefonisch als via email als via de helpdesk krijg ik geen reactie.


0 100 28.57


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 131 ervaringen met Web://Xtra





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.