XS4ALL Internet B.V.

XS4ALL Internet B.V.



Ervaringen van klanten met XS4ALL Internet B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%000
Tevreden klanten (>75% positief)
0%000
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
75%628
Afhandeling van opzeggingen
50%112
Beschikbaarheid van de diensten
50%5510
Kwaliteit van de diensten
70%7310
De (telefonische) support
40%4610
De prijs/kwaliteit verhouding
40%4610
Totale waardering van de ISP
60%6410
Tevreden klanten (>75% positief)
40%4610

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met XS4ALL Internet B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van XS4ALL Internet B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 10 ervaringen met XS4ALL Internet B.V.

Consument

Ervaring met webhosting van XS4ALL Internet B.V.

Geplaatst op 20/01/2009 (10021)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.xs4all.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na het overnemen van HCC Net door XS4ALL verhoogde XS4ALL de abonnementsprijs fors. Dit betekende echter geen verbetering van de kwaliteit. Dus heb ik opgezegd. Dit kon alleen door een mailtje te bevestigen. Hiervoor was echter een username / password nodig die niet was verstrekt. Een hoop gedoe. Blij dat ik er nu vanaf ben.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met van XS4ALL Internet B.V.

Geplaatst op 15/10/2008 (9610)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.witchcraft.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • N.a.v. een verhuizing wijzigde het ip-adres van de XS4All ADSL-aansluiting. Aangezien de primaire DNS voor het domein intern in eigen beheer is, evenals een mail server, moest het adres daarvan gewijzigd worden. Een simpele technische handeling, die in vijf minuten gerealiseerd kan zijn.

    Na ruim drie weken faxen en bellen met XS4All, waarbij werd toegezegd terug te bellen, wat niet gebeurde, en het probleem nog dezelfde dag op te lossen, wat ook niet gebeurde, heb ik de knoop doorgehakt. Het bSMTP-abonnement is opgezegd en het bijbehorende domein wordt verhuisd.

    Het is buitengewoon spijtig te moeten constateren dat de oorspronkelijke uitgangspunten van XS4All verworden zijn tot slechts lippendiensten in reclamecampagnes.


0 100 12.50


ZZP

Ervaring met adsl / sdsl en voip van XS4ALL Internet B.V.

Geplaatst op 20/05/2008 (8615)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    ADSL / SDSL
    VOIP

Beoordeling van adsl / sdsl en voip

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Slecht
Kwaliteit van de diensten
Slecht
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Follow up tijdens aan storing zuigt zwaar. Meer als een week storing: nog immer geen ADSL. Er is op geen enkele wijze met XS4ALL in contact te komen. E-mail wordt niet beantwoord, telefoon wordt na een uur in de wachtrij verbroken. Enige vorm van statusmelding ontbreekt. Ze blijken niet in staat om tijdens een week durende calamiteit helderheid te verschaffen. Als klant sta je machteloos en onderhand moedeloos aan het kortste eind te trekken.


0 100 50.00


Consument

Ervaring met adsl / sdsl en voip van XS4ALL Internet B.V.

Geplaatst op 16/02/2008 (7993)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    bp***m@xs4all.nl
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    ADSL / SDSL
    VOIP

Beoordeling van adsl / sdsl en voip

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben onlangs overgegaan van ADSL via KPN naar XS4ALL Only (ADSL via XS4ALL). Duurde bijna 4 weken maar dat ging verder probleemloos en de snelheid werd zoals verwacht beter. Ik test momenteel VOIP, nieuwe software in het Speedtouch 780 modem en het werkte in 1 keer, knappe software. Nu testen mbv VIOP Out. De kosten zijn via VOIP Flat Fee Small abonnement(€ 12,50 per maand) met gratis bellen naar vaste nummers in de Benelux aanmerkelijk lager dan KPN, enig kwaliteitverlies neem ik graag op de koop toe.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting en adsl / sdsl van XS4ALL Internet B.V.

Geplaatst op 11/02/2008 (7955)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting
    ADSL / SDSL

Beoordeling van webhosting en adsl / sdsl

Afhandeling van uw bestelling(en)
Slecht
Beschikbaarheid van de diensten
Matig
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Slecht
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben isp-ellende beland. SInds meer dan 10 jaar neem ik diensten bij xs4all af echter het lijkt met de dag slechter te worden. Had je vroeger je \"dedicated\"helpdesk medewerker die alles voor je regelde:volgens mij wordt je nu middels een callcenter afgedankt als kostenpost als je maar iets vraagt. Zo ben ik net verhuisd en heb geen adsl meer. Xs4all zegt dat ik \"gekaapt\" ben en daarmee is voor hun de kous af. Nee bellen met de netwerk provider doen we niet, nee bellen met de vaste lijn provider doen we niet. Nu gaan verhuizingen eigenlijk altijd mis is mijn ervaring maar bij eerdere verhuizingen ging de medewerker nog alles doen om de problemen te herstellen. Nu is het U probleem. Ik dus maar zelf bellen met de netwerkbeheerder bitstream en om uitleg gevraagd: ik ben niet \"aangevraagd\" door een ander en ook in de toekomst niet. Sterker de adsl verbinding na mijn nieuwe huis ligt gewoon open en wie hem aanvraagt heeft hem. Hun gok was dat aangezien tele2 mijn vaste telefoonlijn voorziet dit door een interne fout bij xs4all als overname van zowel telefoon als adsl werd geïnterpreteerd. De netwerkbeheerder zag dat de vastelijn was geëffectueerd op 25 januari. Ik dus weer contact met xs4all (uiteraard was het weer zeer druk en veel wachtenden want dat is het altijd de afgelopen maanden) na een uur wachten aan de telefoon en het bovenstaande vertellen. De reactie: luister meneer ik zeg het u voor de derde keer: u gaat bij ons weg aangezien dat in ons systeem staat en nee ik wil dat niet op papier zetten en nee ik ga dat ook zelf niet met de netwerkbeheerder bespreken en nee ik heb ook geen supervisor waarmee u kan doorverbonden worden...................Je begrijpt ik was totaal verbaasd toen de call center medewerker ophing en me achterliet met niets. Ik moest maar wachten op de brief van degene die me ging overnemen..... die dus nooit gaat komen. Inmiddels ga ik maar kijken hoe ik met zo min mogelijk schade na een andere isp over kan gaan want de meerprijs die je bij xs4all betaald tov andere is het echt niet meer waard en intussen zit ik nog steeds zonder adsl.


0 100 12.50


ZZP

Ervaring met adsl / sdsl en voip van XS4ALL Internet B.V.

Geplaatst op 22/01/2008 (7825)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    ADSL / SDSL
    VOIP

Beoordeling van adsl / sdsl en voip

Afhandeling van uw bestelling(en)
Slecht
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Slecht
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik was klant bij Demon echter zij is ingelijft door XS4ALL. Reeds een jaar wordt ik voor diensten dubbel gefactureerd en telkens na heel veel bellen, en mailtjes dan is er een kleine kans dat er weer eens iemand naar kijkt, en weer een paar credit nota\'s verstuurd. Struktureel lijkt er niets opgelost te worden. Beloven terug te bellen maar komen dat niet na.

    Medewerkers snappen het niet en ze zijn niet bereid zijn om alle facturen naast elkaar te leggen. Helaas zit ik er nog tot augustus aan vast maar dan ga ik weg naar een niet KPN dochter.

    Administratief een waardeloze IPS. Ook in Demon ben ik zwaar teleurgesteld die na de verkoop niets meer wilde oplossen. Daar ben je dan meer als tien jaar klant voor geweest. Je wordt gewoon bedankt! Ik hoop dat ze een hernia krijgen van die volle zakken.

    M. van Boxtel


0 100 25.00


Consument

Ervaring met adsl / sdsl van XS4ALL Internet B.V.

Geplaatst op 28/06/2007 (6182)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    mich***ijt@xs4all.nl
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    ADSL / SDSL

Beoordeling van adsl / sdsl

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Matig
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Matig
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Had een fantastische XS4all 20 MB verbinding Ultra tot maart 2007.
    Xs4all kwam met XS4all only aanbiedeingen begind dit jaat, ik dacht bij mezelf prachtig eindelijk van dat k.tKPN af en hou nog wat geld over.
    Op het moment supreme, de eerste brief viel in de bus, kreeg ik argwaan.
    Op de brief stond vermeld dat ik 5 april jl overgezet zou worden naar XS4all only maar naar een basisabonnement van 8 mb ( 20 euro goedkoper maar wel 12 mb minder downloadsnelheid.
    Ik direkt bellen, werd me verteld dat ik moest wachten tot e.e.a. gerealiseerd was en moest nadien telefonisch kontakt met XS4all opnemen.
    Zo gezegd zo gedaan en wat wer er verteld, wij kunnen slechts 8 mb leveren meer niet. Dat was het begin van de ellende.
    Om een lang verhaal kort te maken, ik ben zo\'n 70-80 euro kwijt aan telefoonkosten, los van de frustratie en heb sinds gisteren geen internet meer.
    Ze hebben me omdat ze niet in de gelegenheid de handel terug te draaien me een nieuw jaarcontract door me strot geboord, omdat ik weer terug ging naar KPN, kreeg geen modem e.d. de garantie dat ik ooit weer op 20 mb zou terug kunnen, is er nioet. etc etc.
    14 juni ben ik terug naar het zgn Mxstream netwerk van KPN, echter sinds gisteren, XS4all moest nml intern nog e.e.a.intern regelen, heb ik geen verbinding meer.
    XS4all only is opgezegd en het ander werkt nog niet.
    Ik moest mijn router wijzigen, twee jaar ondanks diverse overstappen en upgrades geen problemen gehad en nu ineens moest ik inlog etc in mijn router gaan veranderen.
    Mijn inlog die ik al zolag gebruik is waarschijnlijk(pack account) gewist. De ADSL van KPN is wel in de lucht alleen XS4all laat het afweten gisteren bijna 3,5 uur getelefoneerd met zowel XS4all en KPN, maar helaas. Vandaag maar eens proberen en dat voor je dure geld.
    Feit is wel dat de medewerkers van de helpdesk 1ste of 2de lijns zeer in hun kundigheid ( op alle fronten) verschillen.
    Het ergste van het geheel vind ik dat je als consument machteloos bent, diep in de buidel moet tasten en er niemand is binnen XS 4all die zegt we komen je eens tegemoet 3 maanden alleen maar ellende, ellende en nog eens ellende.

    Ik kan mij niet voorstellen dat XS4all zo hoog scoort in klantvredenheidsonderzoeken!!

    XS4all ga zo door!!!!!


0 100 62.50


Consument

Ervaring met meerdere diensten van XS4ALL Internet B.V.

Geplaatst op 04/03/2007 (5446)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ja***n@dresme.nl
  • Website

    diverse
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting
    ADSL / SDSL

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • in bijna tien jaar alleen maar positieve ervaringen. Zeer hoge kwaliteit op alle gebieden. Zeer solide access- en hosting-provider.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van XS4ALL Internet B.V.

Geplaatst op 23/10/2006 (4590)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.swolgen.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ofschoon niet de goedkoopste aanbieder, maar je krijgt op alle fronten waar voor je geld!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met adsl / sdsl van XS4ALL Internet B.V.

Geplaatst op 21/09/2006 (4354)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    ADSL / SDSL

Beoordeling van adsl / sdsl

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede provider op het gebied van ADSL.
    Ik ben zeer te spreken over de helpdesk en dergelijke.
    Ook bied de provider \'expirimentele diensten\' aan.
    Zo kan je bij XS4ALL een eigen WIKI of weblog aanmaken, maar ook een stream (windows media encoder).

    Een echte aanrader. Goedkoop is anders, maar het is je geld waard!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 10 ervaringen met XS4ALL Internet B.V.


  • XS4ALL Internet B.V.

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

  • Opgericht

    01-05-1993
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    -
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    0 uit 100
  • Aantal ervaringen

    10
  • Deel uw ervaring met XS4ALL Internet B.V.
  • Website van XS4ALL Internet B.V.



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.