Xuna Solutions

Xuna Solutions



Ervaringen van klanten met Xuna Solutions

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
94%29231
Afhandeling van opzeggingen
86%617
Beschikbaarheid van de diensten
100%32032
Kwaliteit van de diensten
100%32032
De (telefonische) support
90%26329
De prijs/kwaliteit verhouding
100%31031
Totale waardering van de ISP
97%31132
Tevreden klanten (>75% positief)
97%31132

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Xuna Solutions nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Xuna Solutions (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 32 ervaringen met Xuna Solutions


Consument

Ervaring met domeinnaam van Xuna Solutions

Geplaatst op 10/06/2015 (25636)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    nvt
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    sonsma.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • snelle reactie op vragen, prima


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Xuna Solutions

Geplaatst op 20/11/2014 (24491)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ed***jan@gmail.com
  • Website

    http://directmode.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Zeer blij met de livechat op de website !
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Meer dan tevreden! 'S avonds en in het weekend ook reacties op mijn mail vragen en tijdens kantooruren kan je altijd bellen en wordt ik goed geholpen!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Xuna Solutions

Geplaatst op 30/05/2012 (18042)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@gejes.com
  • Website

    gejes.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: De opstart is moeizaam. Er wordt aan het systeem gewerkt en niet alles gaat zoals het moet. Kon in eerste instantie niet online bestellen. Vervolgens kreeg ik m'n inlogcodes niet via mail. Nadat dat was opgelost konden alleen .nl domeinen worden verhuisd. Het systeem voor registratie van internationale domeinen communiceert niet met het registratiesysteem.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Eenmaal alles geregistreerd voor zover dat mogelijk is (.nl domeinen) en na contact met helpdesk loopt alles zoals het hoort.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Zoals het er op voorhand uitziet correct en fair
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Je wordt uitstekend te woord gestaan alleen is de opvolging langzaam. Zo wacht ik al meer dan een dag op de verhuizing van de internationale domeinen. EĆ©nmaal was het telefoonsysteem blijkbaar op tilt en heb ik 45 minuten in de wacht gestaan waarna de lijn wordt onderbroken. Ook de mevrouw dit elke keer aangeeft dat ik nog even geduld moet hebben gaat om klokslag 17:00 uur naar huis. De lijn wordt dan onderbroken ondanks dat ik al een 10 minuten in de wacht stond :(
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Naar het zich laat aanzien goed (althans als alles tussen nu en snel werkt). De prijzen van hostingpakketten en de domeinnamen zijn goed. Alleen jammer dat elk domein opnieuw wordt verlengd op de datum van aanmelding/verhuizing. Hierdoor verlies je de resterende periode waar het domein nog geldig was. Andere ISP'ers factureren pas als het domein daadwerkelijk gaat vervallen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nog te vroeg om iets over te zeggen! Ik hoop dat dit enkel opstartproblemen zijn.


0 100 75.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Xuna Solutions

Geplaatst op 27/02/2012 (17363)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Regez Media Services
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    rens***sen@gmail.com
  • Website

    www.regez.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ik heb op 7 februari een mail gestuurd met de vraag of ik enkele tokens van domeinen kan hebben zodat ik deze kan verhuizen, tot op heden heb ik nog geen reactie!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Op 7 februari een mail gestuurd, geen reactie. Telefonisch geen reactie, heel erg jammer.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Diensten zijn goed bereikbaar maar de service is echt dramatisch, geen reacties op mails of telefoon.


0 100 28.57


ZZP

Ervaring met webhosting van Xuna Solutions

Geplaatst op 05/10/2011 (16026)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Cstore
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    maik***127@hotmail.com
  • Website

    http://www.cstore.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Bestellingen gaat niet heel snel. Domeinnaam besteld nog niet geregistreerd door hun. Hij is nog overal vrij te bestellen.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Nooit geen storing. Nog niet meegemaakt dat de website uit de lucht was. Dat is top.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Op mail krijg ik vaak geen reactie. Alleen als ik bijvoorbeeld bel, Dan krijg ik met geluk wel reactie. Maar soms hang je aan de telefoon ook lang. Maar goed. Het is geen 0900 nummer.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik vind het een goed bedrijf nooit geen storingen. Alleen klantvriendelijkheid en bereikbaarheid mag wat mij betreft echt beter. Via mail krijg ik nooit reactie, Maar goed dat zal zijn redenen wel hebben. Geef ze toch een dikke 8.


0 100 75.00


Consument

Ervaring met webhosting van Xuna Solutions

Geplaatst op 31/08/2011 (15750)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Cstore.nl
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    maik***127@hotmail.com
  • Website

    http://www.cstore.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In onderstaande reactie gaf ik aan dat het niet aan te raden was, Deze trek ik in. Omdat het een Mis comunicatie was. Het is nu goed opgelost en werkt zonder problemen! Alsnog bedankt Xuna!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Xuna Solutions

Geplaatst op 11/02/2010 (12163)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Boomy IT
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.boomy.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling
    Dedicated server
    Gameserver
    Usenet toegang

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Xuna is bereid om in alles te helpen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Xuna Solutions

Geplaatst op 28/11/2009 (11705)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Helemaal top service nooit down times en super service ik raad je dit echt aan beter dan dit kan niet. Misschien een beetje duurder dan andere hosting's maar daar betaal je voor. SUPER !!!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Xuna Solutions

Geplaatst op 21/07/2009 (11044)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Altijd zeer snel reactie per mail, vaak binnen 10 minuten. Ook bestellingen worden zeer snel doorgevoerd.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zelf ben ik zeer tevreden over Xuna Solutions. Verhuizingen en registraties worden binnen no-time uitgevoerd en ook wanneer ik een vraag heb wordt hier snel op geantwoord.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Xuna Solutions

Geplaatst op 10/07/2009 (10987)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden over xuna, als je een domein registreerd is de domein heel snel online, en als je vragen hebt kan je altijd en snel terecht. Ik blijf mijn site's nog een heletijd hier hosten.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 32 ervaringen met Xuna Solutions



  • Xuna Solutions

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    07-04-2016
  • Opgericht

    07-06-2007
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    5
  • Aantal klanten

    1250
  • Aantal servers

    98
  • Aantal domeinen

    8500
  • Beoordeling

    86 uit 100
  • Aantal ervaringen

    32
  • HostingReview.nl

    4.41 uit 5, totaal 46 reviews
  • Deel uw ervaring met Xuna Solutions
  • Website van Xuna Solutions



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.