xYnta

Ervaringen van klanten met xYnta

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%37037
Afhandeling van opzeggingen
100%16016
Beschikbaarheid van de diensten
100%36036
Kwaliteit van de diensten
100%37037
De (telefonische) support
95%34236
De prijs/kwaliteit verhouding
100%35035
Totale waardering van de ISP
99%37138
Tevreden klanten (>75% positief)
99%37138
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%505
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
100%505
Kwaliteit van de diensten
100%505
De (telefonische) support
100%303
De prijs/kwaliteit verhouding
100%505
Totale waardering van de ISP
100%505
Tevreden klanten (>75% positief)
100%505
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%1737180
Afhandeling van opzeggingen
89%38543
Beschikbaarheid van de diensten
93%16614180
Kwaliteit van de diensten
92%16215177
De (telefonische) support
90%14718165
De prijs/kwaliteit verhouding
92%16215177
Totale waardering van de ISP
90%16619185
Tevreden klanten (>75% positief)
90%16520185

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met xYnta nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van xYnta (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 185 ervaringen met xYnta


ZZP

Ervaring met webhosting van xYnta

Geplaatst op 02/06/2016 (27474)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    cleverconsultants.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fantastische partij.

    Zeer korte lijnen en kundige antwoorden. Je kunt ze altijd voor alles bereiken, ze denken goed mee en het kennisniveau is uitermate hoog.

    Al met al zijn we heel tevreden, en zullen xYnta zeker aanbevelen bij andere ondernemers!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van xYnta

Geplaatst op 25/05/2016 (27419)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ince***ark@gmail.com
  • Website

    incensepark.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijke, pro-actieve service.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van xYnta

Geplaatst op 16/02/2016 (26809)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Madrid Outdoor Sports
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ro***t@madridoutdoorsports.com
  • Website

    www.madridoutdoorsports.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: In het algemeen gewoon een uitstekende host, maar met name dankzij hun onverbeterlijke support steekt het team van xYnta met kop en schouders boven de rest uit!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In het algemeen gewoon een uitstekende host, maar met name dankzij hun onverbeterlijke support steekt het team van xYnta met kop en schouders boven de rest uit!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van xYnta

Geplaatst op 29/11/2015 (26395)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Webshopmarlin.nl
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://webshopmarlin.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De webshop is ondergebracht bij xYnta omdat wij een groei doormaakte en onze eisen groter werden. xYnta heeft ons toen de perfecte oplossing geboden en een uitstekende ondersteuning gegeven om alle puntjes op de i te zetten. Nu in november 2015 moesten we ons pakket weer veranderen omdat we steeds blijven groeien. xYnta had aan slechts 2 woorden genoeg en heeft binnen nog geen halve dag alles geregeld. Omdat email voor ons een zeer belangrijke vorm van communicatie is en wij problemen hadden met de email account werden wij zelfs in de avond uren nog geholpen. xYnta verkoopt niet alleen maar ondersteund volledig het product! De medewerker was pas tevreden toen alles 100% goed was en zelfs daarna kwam nog de vraag of hij iets kon doen.
    Uit eigen ervaring merken wij ook dat xYnta door blijft ontwikkelen zonder verlies van kwaliteit en service.

    xYnta in kortere woorden: Service, kennis, sterke stabiele hosting en betaalbaar!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van xYnta

Geplaatst op 01/10/2015 (26155)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    in***o@maartenvdkaaij.nl
  • Website

    brengemethuis.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik vond het erg pretting om producten van Xynta af te nemen. Door de persoonlijke benadering bij vragen en een goede prijs voor de producten kom ik zeker weer terug als ik weer diensten nodig heb.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van xYnta

Geplaatst op 15/08/2015 (25955)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    de Lichtzijde
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.delichtzijde.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fijne hosting provider. Klein maar zeer alert. In geval van problemen altijd snelle reactie. Vaak binnen het uur een antwoord en/of oplossing, ook 's avonds en in het weekend


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van xYnta

Geplaatst op 01/08/2015 (25897)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    clipupload.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Xynta is een goede isp waar je van alles kan krijgen met een goede service en een mooie prijs.
    Xynta heeft ook een compleet beheer paneel waar je zelf tot detail alles kan regen, mog je een vraag hebben staan ze altijd voor je klaar.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van xYnta

Geplaatst op 11/06/2015 (25641)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Rosevalley
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    da***y@rosevalley.nu
  • Website

    www.rosevalley.nu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Webhosting reselling
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vanaf dag één dat ik gebruik maak van xYnta voor alle internetdiensten die ik als ZZP'er lever, ben ik meer dan tevreden over de diensten.

    De website van xYnta werkt vlekkeloos en nieuwe bestellingen zijn zeer snel geplaatst, betaald en binnen enkele minuten kun je met het bestelde 'product' aan de slag. Daarbij is het controlepaneel van xYnta erg handig en daarmee heb je de touwtjes zelf in handen.

    Kom je er niet uit of heb je een vraag? Open een ticket en binnen een paar minuten heb je een antwoord en kom je er echt niet uit, dan fixt de helpdesk van xYnta het voor je.

    Ook over de hosting hebben ik en mijn klanten tot op heden geen klachten. Alles werkt zeer snel en storingen zijn altijd zeer snel opgelost wanneer deze er zijn. Ook wordt er altijd duidelijk gemeld wat er gaande is mocht er een storing zijn.

    Lang verhaal kort, xYnta blinkt uit in gebruiksgemak, goede online diensten, uitstekende support en een breed aanbod voor een goede prijs.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van xYnta

Geplaatst op 28/05/2015 (25586)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    K.C.
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    f.kl***ans@chello.nl
  • Website

    www.mkbselfie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Xynta is een bedrijf wat zich inzet voor de klanten en niet alleen binnen de reguliere kantooruren.
    Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening en zal lang klant blijven.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met colocatie van xYnta

Geplaatst op 27/03/2015 (25246)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    su***ort@launchhost.eu
  • Website

    launchhost.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Na dat ik eenmaal mijn eerste factuur had voldaan en meneer Axel dit toch probeerde te fixen voor mijn, mocht ik de zelfde dag mijn server komen plaatsen in het datacenter. Zo hielp meneer Axel mijn met al te graag bij het probleem met het firewall systeem van mijn server. Echt een top aanrader!
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Het netwerk uptime is helemaal perfect een paar keer netwerk uitval gehad door een DDoS aanval die rechtstreeks het hele netwerk raakte. Voor de rest nogmaals een top datacenter. Uplink is daarbij ook perfect mijn klanten kunnen zijn website zo snel mogelijk online houden dat per dag meer als 2.000 mensen de website's bezoeken!
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Zeer tevreden over de kwaliteit van de product mijn server staat veilig in het datacenter. En de server is zonder probleem loos erin geplaatst ondanks dat ik toch paar spullen niet had! Dankjewel!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Tegen de kwaliteit is de prijs heel goedkoop maar zo kan ik weer mijn diensten goedkoop houden tegen over mijn klanten zo houden Xynta!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Kort maar krachting deze datacenter is een top datacenter eerste binnenkomst al een hoge indruk het is al zo vol dat er een 3de datavloer bezig is om te lanceren! Dus zeker eens komen hosten of een server plaatsen bij xynta!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 185 ervaringen met xYnta





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.