Your Name Webhosting



Ervaringen van klanten met Your Name Webhosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
50%112
Kwaliteit van de diensten
50%112
De (telefonische) support
50%112
De prijs/kwaliteit verhouding
50%112
Totale waardering van de ISP
50%112
Tevreden klanten (>75% positief)
50%112
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
82%9211
Afhandeling van opzeggingen
34%246
Beschikbaarheid van de diensten
64%7411
Kwaliteit van de diensten
50%6612
De (telefonische) support
56%549
De prijs/kwaliteit verhouding
63%538
Totale waardering van de ISP
47%6713
Tevreden klanten (>75% positief)
47%6713

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Your Name Webhosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Your Name Webhosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 13 ervaringen met Your Name Webhosting


ZZP

Ervaring met webhosting van Your Name Webhosting

Geplaatst op 13/05/2014 (23511)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.bcnz.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • een betrouwbare provider met uitstekende klantenservice zelfs een web dummie zoals ik zelf ben kwam er een heel end mee. bedankt!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Your Name Webhosting

Geplaatst op 29/10/2013 (22239)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    tubab muso
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.tubabmuso.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Elk jaar is er wel iets dat door de helpdesk zeer ondeskundig wordt opgepakt. Als het al wordt opgepakt. Een algemeen bekend virus op hun eigen server? Nee hoor ligt aan de klant. Webmail van 1 domein is al 5 dagen onbereikbaar omdat de server niet gevonden kan worden. Helpdesk: hoe logt u in? Ja niet dus, als de server niet eens gevonden kan worden. Sindsdien wordt er niet meer gereageerd. Webmail van ander domein is uiterst traag na upgrade. Helpdesk: wat is er precies traag? Ja, alles dus, en ook daar wordt niets mee gedaan: al 6 dagen doodse stilte.
    Toen de datalimiet van een van de domeinen was overschreden, werd de webmail en de website domweg geblokkeerd. Geen bericht over gehad.
    Ondersteuning is waardeloos. Communicatie zo mogelijk nog waardelozer.
    Dus ik ga mijn domeinen verhuizen, maar hou mijn hart vast gezien alle berichten daarover op internet.


0 100 22.22


Consument

Ervaring met webhosting van Your Name Webhosting

Geplaatst op 19/06/2013 (20980)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    geen
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Bijna niet van je contract af te komen!
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Veel storingen. Vaak zijn de servers plat waardoor je veel bezoekers mist.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Steeds slechter wordende provider.
    Het is erg moeilijk om van je contact af te komen. Dit bedrijf doet er alles aan om een paar euro's te verdienen maar wel op een manier waardoor ze klanten gaan kwijtraken.
    Ook is er de lijtste tijd erg veel storing waardoor je belangrijke bezoekers mist!
    Vaak liggen de servers offline.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Your Name Webhosting

Geplaatst op 12/02/2013 (19984)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.yourname.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • heb een paar domeinen via yourname vastgelegd, toen het nog niet voor particulieren beschikbaar was, nu kon is ze makkelijk overnemen en ben ik echt zelf eigenaar

    ik zit hier omdat je gratis je nameservers kunt wijzigen, dat doe ik voor mijn domeinen en ik gebruik dan gratis hosting elders, gaat altijd goed, hoewel gratis hosting toch vaak minder betrouwbaar is, dus ik overweeg op den duur ook een hostingpakket te nemen


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Your Name Webhosting

Geplaatst op 25/01/2011 (14328)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.embellie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Technisch nooit een probleem gehad. In 2006 verhuisd en dat vergeten door te geven. Wilde na langere afwezigheid de site bijwerken in januari 2010, merkte dat dat niet ging en heb dus contact opgenomen. Nu willen ze een bedrag ontvangen dat zo'n 15 jaar webhosting omvat! Nooit berichten ontvangen en ze hebben niet eens een poging gedaan mij te vinden, ondanks dat ze eerder mail gestuurd hebben aan een adres dat ik nog steeds bezit! Riekt naar oplichterij!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Your Name Webhosting

Geplaatst op 29/12/2010 (14070)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://moppentappers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ten tijde van mijn vorige ervaring was de kwaliteit e.d. nog prima, maar daarna is dat eigenlijk bergafwaarts gegaan, op een gegeven moment kon het meer dan een kwartier duren voordat verstuurde e-mail werd ontvangen en was de mysql database regelmatig niet bereikbaar. Nu zo'n 2 jaar nadat wij zijn overgestapt ontvang ik uit het niets een te betalen rekening van meer dan een jaar oud. Dit terwijl ik vlak voor de opzegging nog had gevraagd of er nog openstaande bedragen waren. Enorm vervelend. De prijs/kwaliteit verhouding was toen al vrij beroerd, maar doordat ik eigenlijk niet zo verder had gekeken valt mij nu op dat de prijzen werkelijk waar bizar zijn. Voor 69,50 p/j 2GB aan ruimte?! Het moet toch niet gekker worden.


0 100 22.22


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Your Name Webhosting

Geplaatst op 14/06/2010 (12852)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    waterloo productie bv
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    ru***d@waterlooproducties.nl
  • Website

    www.waterlooproducties.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Yournamewebhosting, in twee jaar tijd is een volledige server gecrashed, met de zelfde klant op deze betreffende shared host. Database weg, website weg..Het duurste pakket bij yourname wordt niet meegenomen in de backup, daarvoor moet je een goedkoper pakket kopen. Na de eerste crash hebben we dat omgezet, was alleen niet doorgekomen.
    Na een zielige lange mail van "we hebben er alles aangedaan" kunnen wij weer aan de slag om alles in orde te maken. helpdesk is slecht bereikbaar..Al onze klanten zijn ergens anders onder gebracht alleen deze nog niet..maar ook dat zal niet lang meer duren.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Your Name Webhosting

Geplaatst op 04/02/2010 (12110)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: De uptime van Your Name Webhosting laat te wensen over. Vooral de laatste paar jaar lijkt deze af te nemen. Zo is op het moment van schrijven niet alleen mijn eigen website al enkele uren uit de lucht, maar die van Your Name Webhosting eveneens. Ook de upgrades naar de laatste PHP versies laten vaak (te) lang op zich wachten.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: De snelheid van de servers van Your Name Webhosting lijkt de laatste jaren nauwelijks vooruit te zijn gegaan, en is inmiddels ook niet toereikend meer.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb drie domeinen gehost bij Your Name Webhosting, waarvan de eerste vanaf 2003. Op elk domein heb ik het pluspakket.

    In het verleden ben ik altijd zeer tevreden geweest over Your Name Webhosting, maar de laatste jaren lijken ze toch achterop te raken met te lange responstijden, te weinig snelheid, late upgrades en (ogenschijnlijk) afnemende uptime. De geboden kwaliteit van de hosting is voor mij niet langer voldoende in verhouding met de prijs die hiervoor betaald moet worden.
    Over de klantenservice/helpdesk ben ik wel zeer tevreden. Ik ben altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en heb altijd snel (genoeg) antwoord gekregen.

    In zijn geheel ben ik momenteel ontevreden door de te lage kwaliteit van de geboden hosting.


0 100 25.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Your Name Webhosting

Geplaatst op 01/06/2009 (10792)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    WebWalker
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    la2k.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ik ben bij YourNameWebHosting vertrokken vanwege de zeer trage servers. Daarnaast was ook de service-verlening erg traag en bureaucratisch.

    Bij het opzeggen botste ik tegen een muur van onwil. Bepaalde opzeggingsprocedures werden moetwillig geblokkeerd. Het heeft me daarom bijna een half jaar gekost om een aantal domeinnamen weg te verhuizen.

    Misschien gaat YNWH anders om met grotere klanten, maar ik raad YourNameWebHostingals provider ten sterkste af.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Your Name Webhosting

Geplaatst op 05/06/2008 (8753)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een pakket aangeschaft met PHP5 en MySQL ondersteuning. Niet te duur, goede service en de helpdesk reageert over het algemeen binnen een paar uur op een mail. Ook in het weekeinde wordt er gereageerd op een vraag, hoewel je ervan uitgaat dat ze die over het weekeinde heen tillen. Dat noem ik nou goede service, en daarin verschillen hostingproviders nogal eens van elkaar. Als eindgebruiker ben ik geen ingewijde in ingewikkelde technische thema\'sndiee biji webhosting komen kijken, maar als \'gewone klant\' ben ik dik tevreden, ik betaal niet te veel, ongeveer 40 euro per jaar, service is zogezegd uitstekend, administratie rond aanvraag en facturen gaat gewoon netjes, de domeinregistratie ging supersnel, en mijn domein is vooralsnog altijd online. \'Reliable and fast\' is het motto waarmee ze adverteren. Daar heb ik niks op af te dingen.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 13 ervaringen met Your Name Webhosting



  • Your Name Webhosting

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    13-05-2014
  • Rechtsvorm

  • Personeel Fulltime

    -
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    47 uit 100
  • Aantal ervaringen

    13
  • Deel uw ervaring met Your Name Webhosting
  • Website van Your Name Webhosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.