Yourwebhoster.eu

Yourwebhoster.eu



Ervaringen van klanten met Yourwebhoster.eu

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%505
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%505
Kwaliteit van de diensten
100%505
De (telefonische) support
100%505
De prijs/kwaliteit verhouding
100%505
Totale waardering van de ISP
100%505
Tevreden klanten (>75% positief)
100%505
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%404
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%404
Kwaliteit van de diensten
100%404
De (telefonische) support
100%404
De prijs/kwaliteit verhouding
100%404
Totale waardering van de ISP
100%404
Tevreden klanten (>75% positief)
100%404
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%36036
Afhandeling van opzeggingen
100%12012
Beschikbaarheid van de diensten
98%35136
Kwaliteit van de diensten
98%34135
De (telefonische) support
100%36036
De prijs/kwaliteit verhouding
100%35035
Totale waardering van de ISP
98%35136
Tevreden klanten (>75% positief)
98%35136

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Yourwebhoster.eu nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Yourwebhoster.eu (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 36 ervaringen met Yourwebhoster.eu


Consument

Ervaring met webhosting van Yourwebhoster.eu

Geplaatst op 30/07/2018 (81720)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    geraniumcollectie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Yourwebhoster.eu

Geplaatst op 22/03/2018 (30188)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    emmagohres.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heb nog nooit problemen gehad, problemen die ik heb worden snel opgepakt en opgelost, klantenservice is altijd heel vriendelijk.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Yourwebhoster.eu

Geplaatst op 03/03/2018 (30103)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    ECA Tech
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.experthosting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domein reselling
    Webhosting
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik neem al enige tijd een VPS af bij YWH. Omdat het voor mij een nieuw systeem was waar ik mee ging werken waren er in de opstartfase best wel veel vragen over hoe bepaalde instellingen en procedures aangepakt moesten worden.

    Er heeft zich nog nooit een situatie voorgedaan dat een door mij aangekaart probleem waar ik tegen aanliep niet snel en correct werd opgelost.

    In eerste instantie maak je gebruik van het Ticketsysteem.
    Als iets sneller opgelost kan worden om er even telefonisch over te praten en uit te leggen waar je tegen aanloopt is dat ook geen enkel probleem.

    Goede snelle hosting.

    Kennis op hoog niveau, zoals het in deze tak van sport vanzelfsprekend zou moeten zijn.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Yourwebhoster.eu

Geplaatst op 30/12/2017 (29919)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.ismy.trade/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik kreeg een onmiddellijke bevestiging van dienst en betaling. De helpdesk reageerde vrijwel direct op een verzoek om de dienst te plaatsen op een andere host dan waar ik al hosting afneem.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ik heb nog nooit storingen gehad.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Altijd erg snel. Zelfs een verzoek (geen storing maar een tweak) in de avonduren duidelijk gemarkeerd als "geen haast" werd gelijk opgevolgd.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is een flexibel en service gericht bedrijf. Altijd behulpzaam, zelfs voor diensten die buiten het standaard menu vallen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met van Yourwebhoster.eu

Geplaatst op 24/05/2016 (27417)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.klompenhouwer.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: De response tijd is snel en de kwaliteit daarvan is goed.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: De aangeboden host oplossing past goed bij mijn behoefte en heeft een nette prijs.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Systemen zijn erg stabiel, erg goede service en een nette prijs.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Yourwebhoster.eu

Geplaatst op 20/09/2015 (26112)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vandaag heb ik helaas door omstandigheden mijn VPS moeten beeindigen.
    Er is mij gevraagd een beoordeling achter te laten wat ik met heel veel plezier doe.
    Zie ook mijn reactie van 2010:
    https://www.ispgids.com/ervaringen/yourwebhoster-eu/ervaring-12693

    Sinds 2010 heb ik een VPS bij Yourwebhoster.eu en vanaf dag ik heb ik alleen maar positieve ervaringen.
    Helemaal in het begin heeft men mij perfect geholpen met het overzetten van mijn forum van een BBPhP naar een VBulletin compleet met database omzetting waar ik zelf absoluut geen verstand van had zodat ik zo verder kon met een nieuw forumsysteem maar met mijn bestaande content wat natuurlijk heel belangrijk was.

    In die 5 jaar heb ik geen negatieve ervaring meegemaakt, de eerste 3 jaar had in een managed VPS, altijd snelle service als ik vragen had.
    De laatste 2 jaar heb ik dat helaas eruit moeten gooien wegens teruglopende inkomsten, maar ook zonder het managed pakket verliep alles prima.

    Offline tijd is er echt bijna nooit geweest, voor betrouwbaarheid in de on-linetijd zit je zeker goed bij yourwebhoster.eu

    Mocht ik ooit weer iets gaan beginnen kom ik zeker weer terug :)

    Yourwebhoster, bedankt voor de goede zorgen en hopelijk is dit afscheid maar tijdelijk.

    Groeten,

    R.Hofmann


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Yourwebhoster.eu

Geplaatst op 14/03/2015 (25157)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    gera***ser@gmail.com
  • Website

    www.gerardbrasser.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit is echt een perfecte webhoster voor mij. Ik maak voor mijn hobby websites en regel vaak ook de hosting. Daarom heb ik een reseller-pakket aangeschaft. Alle websites die hier op staan draaien perfect, je hebt duidelijk inzicht in hoeveel er verbruikt wordt, pakket upgraden gaat heel eenvoudig, evenals een nieuwe domeinnaam aanvragen of verhuizen.

    Over de support ben ik uitermate tevreden, kan niet beter. Aangezien ik hobbyist ben werk ik regelmatig buiten reguliere werktijden maar zelfs dan krijg ik soms binnen een half uur antwoord. Wat wil men nog meer?

    De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, ik betaal in vergelijk met mijn vorige ISP 60 procent minder!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Yourwebhoster.eu

Geplaatst op 20/01/2015 (24822)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ZZP'er Boekhouding
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    zzpb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben in 2010 klant geworden bij Yourwebhoster.eu.
    Voordat ik dit deed heb ik een heleboel ISP's vergeleken en ik vond Yourwebhoster.eu er op prijs/kwaliteit eruit springen.
    Ik ben nu bijna 5 jaar klant en niets dan goede ervaringen met Daniel.
    De reactie snelheid op tickets en emails is verbazingwekkend.
    De kundigheid om problemen op te lossen van een zeer hoog niveau.
    Ik zou Yourwebhoster.eu aan een ieder aanbevelen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met colocatie van Yourwebhoster.eu

Geplaatst op 18/01/2015 (24803)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Spearpoint websolutions
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Wilb***ker@gmail.com
  • Website

    www.spearpoint.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al enkele jaren twee servers staan bij Yourwebhoster.eu.

    Het plaatsen van de servers ging makkelijk. Eerst een rondleiding gekregen in het datacenter waarna we de servers konden plaatsen. Ging vlot en makkelijk.

    Verder niet vaak contact met yourwebhoster omdat er vrijwel nooit problemen zijn. De downtime is afgelopen jaar vrijwel 0%. Als er contact is is het snel, persoonlijk en deskundig. Je wordt snel weer op weg geholpen.

    Het netwerk is zeer goed. Zoals gezegd is er vrijwel geen uitval, en het is erg snel.

    Na een paar slechte hosters, had ik eindelijk een stabiele gister gevonden echter was deze aan de prijs. Daarna kwam ik in contact met yourwebhoster. Ze hadden een betere prijs, en een misschien wel stabieler netwerk. Aanrader.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Yourwebhoster.eu

Geplaatst op 18/01/2015 (24797)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    DivineSoft
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.divinesoft.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben niet tevreden maar zeer tevreden over deze hoster. Heel snel antwoord op mijn vragen en geen downtime ervaren van me sites. Ook in het buitenland (buiten de EU) worden de sites zeer snel geladen.
    Dhr. Koop is zeer kundig en weet waar die over praat, Zeer vakkundig antwoord.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 36 ervaringen met Yourwebhoster.eu





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.