Belangen eigenaar ISPGids.com

xCAT.nl Publishing, de uitgever van ISPGids.com biedt zelf geen hosting of verwarnte diensten aan en heeft noch direct noch indirect belangen in een individuele hoster. Wel biedt ISPGids.com de mogelijkheid om tegen betaling verschillende vormen van advertentie mogelijkheden aan hosters aan, waaronder een premium abonnement af te sluiten waarmee hosters hoger in de overzichten komen en hun vermelding meer uitstraling kan worden gegeven.

Bij de samenstelling van de inhoud van ISPGids.com wordt er enkel acht geslagen op objectieve en subjectieve criteria die relevant zijn vanuit het perspectief van de cliënt. Ook gelden voor adverteerders dezelfde regels als voor elke andere hoster. Dit geldt met name voor de op ISPGids.com geplaatste ervaringen. De NTD-procedure moet worden gevolgd tenzij de redactie - al dan niet na een tip - spontaan ingrijpt. Daarbij maakt het niet uit of een hoster wel of geen adverteerder is.

 

U kunt uw bedrijf zelf toevoegen

Indien uw bedrijf nog geen vermelding heeft in ISPGids.com, kunt u deze volledig zelf toevoegen.
Hier kunt u uw bedrijf toevoegen.

U wilt uw bestaande ISPGids.com vermelding bewerken?

Indien u al een ISPGids.com vermelding heeft en uw ISPGids.com vermelding wilt bewerken, maakt u eerst een ISPGids.com account aan, daarna vraagt u om toegang tot uw vermelding via het contactformulier (alleen als u al een vermelding heeft, indien u een nieuwe vermelding wilt klik hier.)


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.