De vermelding van uw bedrijf in ISPGids.com verwijderen

De doelstelling van ISPGids.com is om de gegevens van alle ISP's (hosters) in Nederland in kaart te brengen en hun klanten de mogelijkheid te bieden om hun ervaringen met alle hosters te delen. Het is daarom niet mogelijk om de vermelding van uw bedrijf uit de database te laten verwijderen. De enige uitzondering op deze regel is dat uw bedrijf geen relevante diensten meer aanbied of alle (relevante) activiteiten heeft gestaakt. In deze gevallen zal - zodra de redactie dat zelf opmerkt - de vermelding ook 'spontaan' door de redactie worden verwijderd.

U kunt uw bedrijf zelf toevoegen

Indien uw bedrijf nog geen vermelding heeft in ISPGids.com, kunt u deze volledig zelf toevoegen.
Hier kunt u uw bedrijf toevoegen.

U wilt uw bestaande ISPGids.com vermelding bewerken?

Indien u al een ISPGids.com vermelding heeft en uw ISPGids.com vermelding wilt bewerken, maakt u eerst een ISPGids.com account aan, daarna vraagt u om toegang tot uw vermelding via het contactformulier (alleen als u al een vermelding heeft, indien u een nieuwe vermelding wilt klik hier.)


Hoe kan ik ISPGids.com bereiken?

Indien u een vermelding in ISPGids.com wilt klik hier.

Wij zijn uitsluitend bereikbaar via het contact formulier bereikbaar. Indien u bezwaar wilt maken tegen een ervaring dient u onze NTD-procedure te gebruiken (zie de veelgestelde vragen). De ISPGids.com redactie levert geen enkele telefonische ondersteuning. Indien u ons belt wordt u niet door ons geholpen of teruggebeld.

ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.