Mijn ISP vraagt me mijn eerder geplaatste ervaring in te trekken

Wanneer uw hoster het niet eens is met een ervaring die op ISPGids.com geplaatst heeft, kan de hoster u vragen om uw ervaring in te trekken. De hoster is verplicht om dat aan u te vragen voordat de hoster een officiele klacht tegen de ervaring bij ISPGids.com indient.

Indien u van mening bent dat uw ervaring niet onterecht of onredelijk is, dan kunnen wij u enkel aanraden de ervaring simpelweg niet in te trekken. Ook als een hoster dreigt met juridische of andere stappen dan moet u zelf bepalen wat u doet. ISPGids.com kan en wil geen partij kiezen tussen u of de hoster. Enkel op het moment dat we een officiele klacht (NTD-verzoek) van de hoster binnen krijgen wordt de ervaring door ISPGids.com beoordeeld. In het geval dat wij de klacht terecht vinden wordt de ervaring door ons verwijderd en indien dat niet zo is blijft deze gewoon online staan.

U kunt uw bedrijf zelf toevoegen

Indien uw bedrijf nog geen vermelding heeft in ISPGids.com, kunt u deze volledig zelf toevoegen.
Hier kunt u uw bedrijf toevoegen.

U wilt uw bestaande ISPGids.com vermelding bewerken?

Indien u al een ISPGids.com vermelding heeft en uw ISPGids.com vermelding wilt bewerken, maakt u eerst een ISPGids.com account aan, daarna vraagt u om toegang tot uw vermelding via het contactformulier (alleen als u al een vermelding heeft, indien u een nieuwe vermelding wilt klik hier.)


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.