Gethost

GethostGethost


Waanderweg 64, 7812HZ Emmen, Nederland

Gethost is op 02-04-2008 opgericht en is een V.O.F.. Totaal werken er 2.0 personen fulltime (fte). Gethost heeft 6000 klanten en 1200 domeinen voor haar particuliere en zakelijke klanten geregistreerd.

Gethost biedt de volgende diensten aan: Domeinnaam, Domein reselling, Webhosting, Webhosting reselling, Streaming media, Colocatie, Dedicated server, Virtual Private Server, Gameserver, SSL-Certificaat, VoIP-telefonie, Online backup, Managed server.

Eigen beschrijving

Een website hoeft niet duur te zijn.

Al vele duizenden klanten gingen u voor, kwaliteit webhosting en domeinregistratie tegen lage prijzen. Tegenwoordig is een website niet meer weg te denken uit onze samenleving, u koopt, verkoopt, zoekt en download via het internet. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn er webhosters nodig die websites online brengen en houden. GetHost is er daar een van met vele jaren ervaring. GetHost brengt u de kwaliteit en service die u nog niet eerder heeft gezien bij een internet service provider.

Of u nou een beginnend internetgebruiker bent of een expert op het gebied van websites, bij GetHost bent u hoe dan ook aan het juiste adres. De klanten van ons kiezen voor betrouwbaarheid, een maximale uptime, onze lage prijzen en onze deskundige ondersteuning. Neem gerust een kijkje op onze website en bekijk wat GetHost u te bieden heeft.


Bekijk hier alle gegevens van Gethost

Foto's

gethost logo
blauwe gang
kabel
rack
office vergarder
nas backup storage
leeg rack
Bekijk alle foto's van Gethost

Klant ervaringen


Er zijn door klanten 150 ervaringen achtergelaten, waarvan er 142 positief en 8 negatief zijn. De waardering die Gethost van klanten heeft gekregen is 95 uit 100.

Lees alle ervaringen met Gethost of Deel uw ervaring
 • Adres

 • Adres

  Waanderweg 64
 • Postcode

  7812HZ
 • Plaats

  Emmen
 • Land

  Nederland
> > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.