QBell

QBellQBell


Jacob Barneveldstraat 52, 3461 GA Linschoten, Nederland

QBell is op 01-02-2009 opgericht en is een Eenmanszaak. Totaal werken er 2.0 personen fulltime (fte). QBell heeft een onbekend aantal klanten en een onbekend aantal domeinen voor haar particuliere en zakelijke klanten geregistreerd.

QBell biedt de volgende diensten aan: Domeinnaam, Domein reselling, Webhosting, Webhosting reselling, Colocatie, Dedicated server, Virtual Private Server, Gameserver, SSL-Certificaat, Online backup, Usenet toegang, Managed server.

Eigen beschrijving

QBell is een jong bedrijf wat ontstaan is vanuit de visie dat succesvol zijn, afhankelijk is van een goed IT product. Of het hierbij gaat om webhosting, waardoor iedereen uw onderneming kan vinden, of om sterk intern systeembeheer, om IT kan u in de dagelijkse gang van zaken niet meer omheen. Doordat QBell jong en dynamisch is kunnen wij eigentijdse oplossingen aanbieden en producten volledig aan laten sluiten op de behoeften van haar klanten.


QBell is opgericht door HFJ Paulissen, welke geruime tijd ervaring heeft in webdevelopment en commerciƫle it beheer. Uit de vraag naar een dienstverlener die zich bezig kan houden met alle vormen van IT is QBell begin 2009 ontstaan.


QBell wil zich naast de diversiteit van het aanbod ook onderscheiden door de support die zij levert. QBell probeert 24 per dag beschikbaar te zijn voor haar klanten, als zij niet beschikbaar is kan er ten alle tijden een support ticket aangemaakt worden waarna er zo spoedig mogelijk contact opgenomen word. Daarnaast kunnen de klanten de beschikking krijgen over een 24*7 nood nummer.


Bekijk hier alle gegevens van QBell

Klant ervaringen


Er zijn door klanten 2 ervaringen achtergelaten, waarvan er 2 positief en 0 negatief zijn. De waardering die QBell van klanten heeft gekregen is 0 uit 100.

Lees alle ervaringen met QBell of Deel uw ervaring
 • Adres

 • Adres

  Jacob Barneveldstraat 52
 • Postcode

  3461 GA
 • Plaats

  Linschoten
 • Land

  Nederland
> > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.