Snel.com

Snel.com


Schuttevaerweg 101, 3044BA Rotterdam, NL

Snel.com is op 05-02-2010 opgericht en is een B.V.. Totaal werken er 6.0 personen fulltime (fte). Snel.com heeft 700 klanten en een onbekend aantal domeinen voor haar particuliere en zakelijke klanten geregistreerd.

Snel.com biedt de volgende diensten aan: Domeinnaam, Domein reselling, Webhosting, Webhosting reselling, Colocatie, Dedicated server, Virtual Private Server, SSL-Certificaat, Netwerk connectiviteit, Online backup, Managed server, E-mail hosting.

Eigen beschrijving

Er was eens…. dat is het begin van elk mooi verhaal. Ons verhaal begint ook met dezelfde woorden.

Een simpel woord dat vertelt waar wij voor staan; Hey, wij zijn Snel.com.

Ons verhaal? Het is niet fascinerend maar eerlijk.
In een klein kikkerlandje dat bekend staat om zijn dijken en fietsen hebben wij in 2010 ons bedrijf Snel.com opgericht. We zijn klein en bescheiden begonnen.

Zoals onze naam al impliceert, hadden wij het doel om een geautomatiseerd platform te bouwen dat Dedicated en VPS hosting snel en eenvoudig zou maken. En dit is ons ook gelukt.

In een wereld waarin tijd letterlijk geld is, hebben wij ons best gedaan om onze klanten te voorzien van een snel hostingplatform met voldoende functionaliteiten om vrijwel alles zelf te kunnen beheren.

En toen gebeurde er iets magisch, ons klein bedrijfje wist een erkende naam op de markt te krijgen. Gelukkig hebben we nog steeds mensen om ons heen die dezelfde passie en energie met ons delen. En samen doen we waar we goed in zijn; serverbeheer eenvoudig maken voor iedereen.


Bekijk hier alle gegevens van Snel.com

Klant ervaringen


Er zijn door klanten 45 ervaringen achtergelaten, waarvan er 45 positief en 0 negatief zijn. De waardering die Snel.com van klanten heeft gekregen is 100 uit 100.

Lees alle ervaringen met Snel.com of Deel uw ervaring
 • Adres

 • Adres

  Schuttevaerweg 101
 • Postcode

  3044BA
 • Plaats

  Rotterdam
 • Land

  NL
> > >


Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.