VPShosting.nl

VPShosting.nl


Mallemoolen 23, 6901GS Zevenaar, Nederland

VPShosting.nl is op 18-08-2006 opgericht en is een B.V.. Totaal werken er 9.0 personen fulltime (fte). VPShosting.nl heeft 4200 klanten en een onbekend aantal domeinen voor haar particuliere en zakelijke klanten geregistreerd.

VPShosting.nl biedt de volgende diensten aan: Domeinnaam, Domein reselling, Webhosting, Webhosting reselling, Colocatie, Dedicated server, Virtual Private Server, SSL-Certificaat, Breedband internet, VoIP-telefonie, Netwerk connectiviteit, Online backup, Managed server, E-mail hosting.

Eigen beschrijving

VPS Servers an VPShosting.nl - kiezen voor inhoud!

Drie woorden: kwaliteit, service en zekerheid. Dat zijn geen loze kreten, wij geven er echt inhoud aan. Dat doen wij door alleen te werken met de beste merken en hoog aangeschreven locaties. De aanwezigheid van VPShosting in BIT (Ede) en EUnetworks (Amsterdam) is dan ook een bewuste keuze voor locaties waar veiligheid en kwaliteit het belangrijkste gemeengoed is.

VPShosting.nl levert een breed scala aan producten en oplossingen op het gebied van internet. Door hantering van gunstige prijzen, evengoed reƫle tarieven, kan VPShosting.nl investeren in nieuwe en huidige oplossingen, steeds blijven vernieuwen en gebruik maken van de meest geavanceerde technieken. Hierdoor blijft kwaliteit van onze dienstverlening gehandhaafd en zijn wij nog steeds in staat onze klanten van persoonlijke en effectieve service te voorzien.


Bekijk hier alle gegevens van VPShosting.nl

Klant ervaringen


Er zijn door klanten 13 ervaringen achtergelaten, waarvan er 12 positief en 1 negatief zijn. De waardering die VPShosting.nl van klanten heeft gekregen is 93 uit 100.

Lees alle ervaringen met VPShosting.nl of Deel uw ervaring
 • Adres

 • Adres

  Mallemoolen 23
 • Postcode

  6901GS
 • Plaats

  Zevenaar
 • Land

  Nederland
> > >


Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.