Web://Xtra

Web://XtraWeb://Xtra


Westervoortsedijk 73 CB, 6827AV Arnhem, Nederland

Web://Xtra is op 05-10-2004 opgericht en is een B.V.. Totaal werken er 6.0 personen fulltime (fte). Web://Xtra heeft 10000 klanten en 25000 domeinen voor haar particuliere en zakelijke klanten geregistreerd.

Web://Xtra biedt de volgende diensten aan: Domeinnaam, Domein reselling, Webhosting, Webhosting reselling, Streaming media, Colocatie, Dedicated server, Virtual Private Server, Gameserver, SSL-Certificaat, Breedband internet, VoIP-telefonie, Netwerk connectiviteit, Online backup, Usenet toegang, Managed server, E-mail hosting.

Eigen beschrijving

Natuurlijk wilt u weten wie Web://Xtra is. Hier vertellen wij u in een notendop wie Web://Xtra is.

Web://Xtra bestaat sinds medio 2004 en is nog steeds een snel groeiend bedrijf met duizenden klanten. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem, waarvandaan alle diensten aangeboden worden vanuit het datacenter te Arnhem en eigen netwerk (met uitzondering van een enkele nameserver). Alle apparatuur welke Web://Xtra gebruikt zijn eigendom van Web://Xtra, niets is gehuurd of geleased (op de footprints waar de racks op staan en de stroom/koelvoorziening na van het datacenter), hier zijn wij natuurlijk uiterst trots op!

Op 7 oktober 2015 werden alle activiteiten van Web://Xtra en tevens de handelsnaam Web://Xtra overgenomen en is er achter de schermen hard gewerkt aan tal van vernieuwingen en verbeteringen. Sinds het eerste kwartaal van 2018 heeft Web://Xtra een vernieuwd dienstenaanbod (Domeinen, Webhosting, Virtual Private Servers en SSL Certificaten), bent u al lang klant bij ons? Dan heeft u gezien en gemerkt dat er veel positief veranderd is bij Web://Xtra. Bent u een (potentiŽle) nieuwe klant? Profiteer dan net zoals onze bestaande klanten van onze scherpe prijzen, adequate ondersteuning en goede diensten.


Bekijk hier alle gegevens van Web://Xtra

Klant ervaringen


Er zijn door klanten 135 ervaringen achtergelaten, waarvan er 103 positief en 32 negatief zijn. De waardering die Web://Xtra van klanten heeft gekregen is 58 uit 100.

Lees alle ervaringen met Web://Xtra of Deel uw ervaring
 • Adres

 • Adres

  Westervoortsedijk 73 CB
 • Postcode

  6827AV
 • Plaats

  Arnhem
 • Land

  Nederland
> > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.