Yourwebhoster.eu

Yourwebhoster.euYourwebhoster.eu


Mr. J.C. Bührmannlaan 36, 1381GM Weesp, Nederland

Yourwebhoster.eu is op 11-01-2010 opgericht en is een Eenmanszaak. Totaal werken er 1.0 personen fulltime (fte). Yourwebhoster.eu heeft een onbekend aantal klanten en een onbekend aantal domeinen voor haar particuliere en zakelijke klanten geregistreerd.

Yourwebhoster.eu biedt de volgende diensten aan: Domeinnaam, Domein reselling, Webhosting, Webhosting reselling, Dedicated server, Virtual Private Server, Online backup, Managed server.

Eigen beschrijving

Onze visie is een stabiele omgeving met een goede uptime. Om dat te kunnen realiseren maken wij gebruik van A-merk hardware, waaronder Super Micro apparatuur en Intel processoren. Verder draaien onze servers minimaal in RAID 1 om de continuïteit te bevorderen bij uitval van één van de disks.
Verder gebruiken wij controle panelen die wij maandenlang aan verscheidene tests hebben onderworpen voordat de definitieve keuze gevallen was. Uit onze ervaring is gebleken dat de gekozen controle panelen de meest stabiele omgeving bied en vrijwel bugloos zijn.

Wij bieden shared hosting, reseller hosting, VPS hosting, dedicated servers en colocatie aan. Dedicated servers en colocatie zijn op aanvraag leverbaar.


Bekijk hier alle gegevens van Yourwebhoster.eu

Helpdesk


De helpdesk van Yourwebhoster.eu is bereikbaar via 0852734810 en support@yourwebhoster.eu.

Klant ervaringen


Er zijn door klanten 20 ervaringen achtergelaten, waarvan er 19 positief en 1 negatief zijn. De waardering die Yourwebhoster.eu van klanten heeft gekregen is 97 uit 100.

Lees alle ervaringen met Yourwebhoster.eu of Deel uw ervaring


ISPGids.com is onafhankelijk: Wij bieden zelf geen colocatie, dedicated servers, vps-servers, webhosting of andere isp-producten aan.
Dit is een initiatief van xCAT.nl Publishing Copyright 2006-2012 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. - disclaimer sitemap